Μενίδι: «Ήρθε σε εμένα, δεν ήθελε να πάει σπίτι της» λέει η αδερφή της 29χρονης μητέρας

Μενίδι: «Ήρθε σε εμένα, δεν ήθελε να πάει σπίτι της» λέει η αδερφή της 29χρονης μητέρας

Η Γιάννα Χατζημανωλάκη αγνοούνταν από τις 25 Απριλίου και τελικά το βράδυ της Δευτέρας επέστρεψε στην οικογένειά της καταβεβλημένη και υποσιτισμένη – Δεν έχει δει ακόμη τα παιδιά της – Όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στο βουνό, σύμφωνα με τα λεγόμενά της

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της Γιάννας Χατζημανωλάκη, μητέρας τριών παιδιών που αγνοούνταν από τις 25 Απριλίου. Η 29χρονη από το Μενίδι επέστρεψε στην οικογένειά της το βράδυ της Δευτέρας. Οι συγγενείς της δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν ξαφνικά μέσα στην νύχτα, άκουσαν κάποιον να χτυπάει την πόρτα. Η νεαρή γυναίκα έπεσε στην αγκαλιά της αδελφής της συγκινημένη και φανερά καταβεβλημένη.

Η ίδια επέλεξε να πάει στο σπίτι της αδερφής της Αναστασίας, η οποία συγκινημένη μίλησε στο protothema.gr: «Ποτέ δεν έχασα την ελπίδα μου πως η αδερφή μου θα βρισκόταν ζωντανή. Μπορεί να είχα απογοητευτεί από τις έρευνες αλλά η πίστη μου στο Θεό είναι τόσο μεγάλη που φώτισε την αδερφή μου να γυρίσει κοντά μας. Την Κυριακή το βράδυ κάποιος μου χτύπησε τη πόρτα του σπιτιού μου. Όταν άνοιξα την πόρτα και είδα το πρόσωπο της αγαπημένης μου αδερφής έκλαιγα από τη χαρά μου. Είναι καταβεβλημένη και υποσιτισμένη. Αυτή τη στιγμή παρακολουθείται από γιατρούς γιατί χρειάζεται ιατρική υποστήριξη. Ο οργανισμός της είναι πολύ εξαντλημένος και πρέπει να βρει δυνάμεις για να σταθεί ξανά στα πόδια της γιατί τα παιδάκια της, την έχουν ανάγκη».

Η Αναστασία Χατζημανωλάκη αποκάλυψε πως η 29χρονη δεν έχει πάει ακόμη στο σπίτι της, ούτε έχει δει τα παιδιά της. Οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούν να μην την πιέζουν και να της δώσουν τον χρόνο που χρειάζεται. «Ήρθε σε εμένα γιατί δεν ήθελε να πάει στο σπίτι της. Δεν τη ρώτησα για ποιο λόγο ήταν εξαφανισμένη όλες αυτές τις μέρες γιατί δεν ήθελα να την πιέσω ψυχολογικά, άλλωστε ήταν τόσο καταβεβλημένη που δεν ήταν σε θέση να μας πει πολλά. Τα παιδιά της έχουν ενημερωθεί ότι η μητέρα τους βρέθηκε και είναι καλά, έχουν χαρεί πολύ αλλά δεν την έχουν δει ακόμα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι της αλλά το σημαντικό για μένα είναι ότι γύρισε κοντά μας ζωντανή και θα τη βοηθήσουμε πολύ να ξαναγίνει καλά».

Η ίδια όταν συνήλθε από το σοκ, είπε πως όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν στο βουνό κοντά στο σπίτι της στο Μενίδι, σε σημείο που δεν είχε ερευνηθεί από την ΕΜΑΚ και τους εθελοντές.

Ωστόσο απορίες γεννούνται για το πώς δεν την εντόπισαν τα ειδικά σκυλιά που είχαν χρησιμοποιηθεί στις έρευνες.

Ανέφερε πως έτρωγε ό,τι έβρισκε και φρόντιζε να πίνει νερό που έβρισκε στο βουνό για να μην αφυδατωθεί. Δεν ήταν όμως σε θέση να δώσει άλλες εξηγήσεις.

Πηγή:protothema.gr