9 πράγματα που κάθε άντρας θέλει από σένα (αλλά δεν θα στο πει)

9 πράγματα που κάθε άντρας θέλει από σένα (αλλά δεν θα στο πει)

Καλό είναι να συζητάς με τον αγαπημένο σου τα πάντα, υπάρχουν όμως και μερικά πράγματα που θέλει να δει ή να ακούσει από εσένα και δεν θα στα πει. Γιατί; Γιατί πολύ απλά κάποια πράγματα πρέπει να τα κάνεις από μόνη σου εφόσον τα νιώθεις, χωρίς να στα ζητήσουν. Μιλήσαμε με τους φίλους μας και καταγράψαμε 9 από αυτά για να σε βοηθήσουμε. Γιατί τελικά οι σχέσεις θέλουν περισσότερο τρόπο παρά κόπο.

1. Σεβασμό

Εννοείται πώς ο σεβασμός είναι αμοιβαίος σε μια σχέση. Δεν αναφερόμαστε σε βρισιές, χειρονομίες ή απαξιωτική μεταχείριση γιατί αυτά θα έπρεπε να είναι αυτονόητα. Λέμε απλά πως οι άντρες όταν δεν νιώθουν σεβασμό, η αυτοπεποίθησή τους πέφτει στα τάρταρα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δείχνεις ότι βρίσκεις ενδιαφέρουσες τις σκέψεις, τις ιδέες ή τις κινήσεις του. Όταν βλέπει πως εκτιμάς τον τρόπο που νιώθει ή δρα, αισθάνεται σημαντικός. Επομένως την επόμενη φορά που θα έχει μια ιδέα για το πώς να φτιάξει το τραπέζι που κουνιέται, αντί να του πεις άστο καλύτερα και να ψάξεις στο google, άστον να σου πει τι σκέφτεται και να το προσπαθήσει. Ακόμα κι αν δεν πετύχει, θα ξέρει ότι σέβεσαι τη γνώμη του.

2. Θαυμασμό

Είναι κάτι που πάει σχεδόν μαζί με τον σεβασμό. Σε όλους τους άντρες αρέσει να τους θαυμάζουν και να τους κάνουν κοπλιμέντα αλλά μόνο αν είναι ειλικρινή. Σε αντίθεση με εμάς τις γυναίκες, δεν χαμπαριάζουν από κολακείες. Επομένως, αν σου αρέσουν τα μάτια του, τα μαλλιά του, το σώμα του, ο τρόπος που σκέφτεσαι, η δουλειά του, το πώς διαχειρίζεται καταστάσεις ή οτιδήποτε άλλο, φρόντισε να του το λες συχνά.

3. Συντροφιά

Ακόμα κι αν δεν το παραδέχονται, στους άντρες αρέσει να περνάνε ποιοτικό χρόνο με την κοπέλα για την οποία ενδιαφέρονται. Είτε αυτό περιλαμβάνει να πας μαζί του για τρέξιμο, είτε να αράξεις στον καναπέ βλέποντας σειρές. Ναι οκ, μάλλον θα προτιμήσει να δει τον αγώνα με τουσ φίλους του αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε άλλα πράγαμτα μαζί. Άδραξε την ευκαιρία και κανόνισε δραστηριότητες που να αρέσουν και στους δυό σας, ώστε να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί.

4. Να είσαι περιποιημένη

Αν σε αγαπάει φυσικά και δεν τον νοιάζει να σε δει με κότσο το μαλλί και μαύρους κύκλους. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε χαίρεται περισσότερο όταν είσαι όμορφη και περιποιημένη. Σίγουρα θα εκτιμήσει το γεγονός ότι αφιέρωσες (λίγο! Όχι τρεις ώρες!) χρόνο για να ετοιμαστείς και φυσικά του αρέσει να θαυμάζουν την κοπέλα που εκείνος έχει αγκαλιά. Δεν χρειάζεται να είσαι πάντα στην πένα, απλά να θυμάσαι να προσέχεις τον εαυτό σου λίγο περισσότερο που και που.

5. Ευγενικό ύφος

Εκτός κι αν είσαι Stepford Wife, αποκλείεται να έχεις 24 ώρες το 24ωρο ήρεμο και ευγενικό ύφος όταν του μιλάς. Μπορείς, ωστόσο, να προσπαθήσεις. Όπως και σε σένα αρέσει να σου μιλάνε ήρεμα και ευγενικά, το ίδιο ισχύει και για τον αγαπημένο σου, αλλά και όλους όσους υπάρχουν στη ζωή σου. Άλλωστε, όταν μιλάς ήρεμα στους άλλους, θα είσαι και εσύ πιο ήρεμη.

6. Ενθάρρυνση

Όταν σου μιλάει για τα εππαγελματικά του σχέδια, για τους προβληματισμούς ή τα οικογενειακά του, σίγουρα δε το κάνει για να τον κοροϊδέψεις, να τον απαξιώσεις ή να αρχίσεις να χασμουριέσαι. Το κάνει γιατί χρειάζεται την ενθάρρυνσή σου, έχει ανάγκη να νιώσει ότι πιστεύεις σε εκείνον και να πάρει θάρρος. Άκουσε προσεκτικά όταν σου μιλάει για κάτι πολύ σημαντικό για εκείνον, δώσε του ιδέες και εξήγησέ του ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Θα το εκτιμήσει περισσότερο απ’ όσο φαντάζεσαι.

7. Εκτίμηση

Μην θεωρείς το να σε κερνάει όταν βγαίνετε ή το να σου παίρνει δώρα δεδομένο. Κάθε κίνηση που κάνει ένας άντρας αποσκοπεί στο να νιώσει η γυναίκα που έχει δίπλα του όμορφα. Το λιγότερο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να του πεις ευχαριστώ.

8. Ανεξαρτησία

Όσο και να σε αγαπάει και να θέλει να περνάτε χρόνο μαζί, κάθε άντρας χρειάζεται και λίγο χρόνο για τον εαυτό του, χωρίς να πρέπει να δίνει αναφορά κάθε 10 λεπτά ή να νιώθει ενοχές που σε αφήνει. Φρόντισε να του αφήνεις χρόνο να περνάει με την παρέα του ή ακόμα και μόνος του στο σπίτι. Στο μεταξύ εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να αφιερώσεις κι εσύ λίγο χρόνο στον εαυτό σου.

9. Επιθυμία

Όλοι μας θέλουμε να νιώθουμε επιθυμητοί από το άλλο φύλο και ειδικά από εκείνους που μας ενδιαφέρουν. Οι άντρες δεν αποτελούν εξαίρεση. Το καινούργιο του πουκάμισο, το μοντέρνο κούρεμα, το τριμάρισμα στα γένια, το νέο του άρωμα, όλα έχουν μοναδικό σκοπό να σε εντυπωσιάσουν και να σου αρέσει. Αφού σου αρέσει λοιπόν, πες το ή δείξτο!

Πηγή athens voice