Για να είσαι ΘΕΑ! Τα πιο εντυπωσιακά σέξι χτενίσματα του ρεβεγιόν!

Για να είσαι ΘΕΑ! Τα πιο εντυπωσιακά σέξι χτενίσματα του ρεβεγιόν!

Όλο το χρόνο περίμενες να έρθει αυτή η ώρα: η ώρα του ρεβεγιόν! Μπορεί το στρες να είναι μεγάλο για το τι θα φορέσεις και σε ποιο μαγαζί θα κλείσεις όμως καιρός να το παραδεχτείς: το χτένισμα του ρεβεγιόν είναι αυτό που σου τρωει τα σωθικά.

Όλο το χρόνο περίμενες να έρθει αυτή η ώρα: η ώρα του ρεβεγιόν! Μπορεί το στρες να είναι μεγάλο για το τι θα φορέσεις και σε ποιο μαγαζί θα κλείσεις όμως καιρός να το παραδεχτείς: το χτένισμα του ρεβεγιόν είναι αυτό που σου τρωει τα σωθικά. Ανάμεσα σε ανάλαφρες μπούκλες, ίσια-πρόκα μαλλάκια και κάθε λογής χτένισμα εσύ ποιο θα διαλέξεις για να εντυπωσιάσεις; Διάβασε παρακάτω ποια χτενίσματα είναι αυτά που θα σε κάνουν να συγκεντρώσεις επάνω σου όλα τα φώτα!

Η σπουδαιότητα του μήκους: το μήκος των μαλλιών σου είναι πολύ σημαντικό για το ποιο χτένισμα θα επιλέξεις. Αν το μήκος των μαλλιών σου είναι από μεσαίο μέχρι μακρύ τότε οι επιλογές σου σχετικά με τα χτενίσματα αυξάνονται κατακόρυφα: οι ανάλαφρες μπούκλες είναι το επικρατέστερο χτένισμα για το βράδυ του ρεβεγιόν. Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να εντυπωσιάσεις είναι οι ανάλαφρες μπούκλες που “πέφτουν”στους ώμους και σου χαρίζουν ρομαντικό ύφος , ιδανικό για να το λανσάρεις φορώντας από το διαχρονικό μικρό μαύρο φόρεμα μέχρι μάξι τουαλέτα.

Αφού λουστείς  και στεγνώσεις το μαλλάκι σου με όπλο σου το ψαλίδι για τις μπούκλες άρχισε να “στρίβεις” το μαλλάκι σου από τη μέση περίπου της τρίχας για να δημιουργήσεις την ανάλαφρη μπούκλα. Και δε χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία στα κομμωτήρια για να κλέψεις τις εντυπώσεις με το χτένισμα σου!

Η αλογοουρά στολίδι: η αλογοουρά έχει από μόνη της κάτι πολύ αρχοντικό σαν χτένισμα. Αν έχεις μεσαία ή μακρά μαλλάκια δεν έχεις παρά να τα πιάσεις σε μια σφιχτή αλογοουρά για να εντυπωσιάσεις στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.  Η αλογουρά όχι μόνο ταιριάζει άψογα με όποιο oufit και να αποφασίσεις να φορέσεις και επιπλέον σου επιτρέπει να ρίξεις τα φώτα όλα επάνω στα αστραφτερά αξεσουάρ σου( σκουλαρίκια, κολιέ, φουλάρι) αφού δεν κρύβει το προσωπάκι σου!

Για να πετύχεις την πιο σούπερ σφικτή αλογοουρά: αφού ισιώσεις τα μαλλάκια σου ( αν δεν είναι ίσια-πρόκα) πιάσε τα σε μια σφιχτή αλογοουρά που θα ξεκινάει από την κορυφή του κεφαλιού και στερέωσε κατά προτίμηση με ένα εντυπωσιακό κοκαλάκι και είσαι έτοιμη!

Το περίτεχνο σινιόν: το περίτεχνο σινιόν είναι το ιδανικό χτένισμα για την περίσταση. Όχι μόνο δείχνει ότι δεν πέρασες δέκα ώρες μπροστά στον καθρέφτη αλλά είναι ένα χτένισμα που δημιουργήθηκε για την περίοδο των γιορτών αφού αναδεικνύει τα υπέροχα χαρακτηριστικά σου και σου χαρίζει απίστευτο τύπο. Ο κότσος-κόσμημα είναι πολύ εύκολος και γρήγορος και σου λύνει κυριολεκτικά τα …χέρια! Μη φοβάσαι ότι ο κότσος δεν είναι θηλυκό χτένισμα αφού καταφέρνει να σε δείχνει όσο μοιραία και σέξι θέλεις εσύ. Προτίμησε το χαλαρό κότσος στο ένα πλάι για να αναδείξεις τη σεξουαλικότητα σου ή τον ψηλό στριφογυριστό κότσο που θα στερεώσεις με ένα ωραίο κοκαλάκι για τη βραδινή σου έξοδο!

To φράντζα or not to φράντζα: η φράντζα είναι κάτι σαν το κόκκινο κραγιόν σου τις γιορτές: την κουβαλάς μαζί σου όπου και να πας! Έτσι αν η φράντζα είναι μακριά δεν έχεις παρά να την “πας” στο πλάι και με λίγο τζελ να την κάνεις να μείνει εκεί ή απλά να την ισιώσεις με κλίση “προς τα μέσα” για πιο αυστηρό λουκ.

Τιπ: μην ξεχνάς ότι όποιο χτένισμα και αν επιλέξεις για το ρεβεγιόν η φράντζα είναι σέξι όποια κλίση και αν έχει!

Και μην ξεχνάς όποιο χτένισμα και αν επιλέξεις να φορέσεις το πιο γλυκό σου χαμόγελο και να εντυπωσιάσεις!