Απίστευτο χτύπημα της μοίρας στην οικογένεια των Ρώσων τουριστών στην Κρήτη

Απίστευτο χτύπημα της μοίρας στην οικογένεια των Ρώσων τουριστών στην Κρήτη

Η μοίρα χτύπησε χωρίς έλεος μια οικογένεια ρώσων που έφτασε στην Κρήτη για καλοκαιρινές διακοπές. Η 41χρονη μητέρα κατέρρευσε και πέθανε την πρώτη μέρα των διακοπών τους ενώ ο 45χρονος πατέρας δίνει μάχη για την ζωή του στο νοσοκομείο. Τα δυο παιδιά της οικογένειας βρέθηκαν μόνα τους απέναντι στην τραγωδία.  Ο θάνατος της γυναίκας και η ταυτόχρονη κατάρρευση του άνδρα προκάλεσαν όπως ήταν αναμενόμενο εύλογα ερωτήματα που ξεκαθάρισαν όταν γιατροί και ιατροδικαστής ενημέρωσαν ακόμη και τη ρωσική πρεσβεία ότι οι δύο γονείς αντιμετώπιζαν σοβαρά παθολογικά προβλήματα!

Το χρονικό της τραγωδίας
Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr το ζευγάρι ηλικίας 41και 45 ετών αφίχθη στο Hράκλειο από τη Ρωσία πριν πέντε μέρες.

Φτάνοντας όμως στο ξενοδοχείο τους στη Χερσόνησο η γυναίκα κατέρρευσε και οι διασώστες του ΕΚΑΒ απλά διαπίστωσαν το θάνατο της. Στη συνέχεια, τόσο τα μέλη του ΕΚΑΒ όσο όμως και οι αστυνομικοί του τμήματος Xερσονήσου που μετέβησαν στο σημείο, διαπίστωσαν πως και ο άνδρας ήταν σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση και μετά βίας μπορούσε να κρατηθεί στα πόδια του. Έτσι μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ο Ρώσος τουρίστας ήταν σχεδόν σε ημιθανή κατάσταση και μεταφέρθηκε αμέσως στη μονάδα εντατικής θεραπείας. O 45χρονος Ρώσος βρίσκεται σε καταστολή καθώς έχει υποστεί πολυοργανική ανεπάρκεια με τους γιατρούς να μην μπορούν μέχρι στιγμής να μπορούν να πουν με ακρίβεια τι ήταν αυτό που την προκάλεσε.

Στην υπόθεση ενεπλάκη  η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα, η οποία έχει ζητήσει την πλήρη διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσε το θάνατο της 41χρονης γυναίκας αλλά και την αιτία που έχει προκαλέσει την σοβαρή κατάσταση της υγείας του συζύγου της. Παράλληλα η πρεσβεία ανέλαβε την επιστροφή των δύο παιδιών της οικογένειας στη Ρωσία σε συγγενικά τους πρόσωπα.

Οι τελευταίες πληροφορίες από τα κρητικά ΜΜΕ αναφέρουν πως τα δύο παιδιά είναι σε άκρως κακή ψυχολογική κατάσταση.  Σύμφωνα με το cretalive.gr, η ενημέρωση από την ιατροδικαστική υπηρεσία και τους γιατρούς, αμφότεροι οι δύο γονείς αντιμετώπιζαν σοβαρά παθολογικά προβλήματα.

Πηγή: thetoc.gr