Για να περάσεις τέλεια: 10 πράγματα που μπορείς να κάνεις με τον αγαπημένο σου τις γιορτές

Για να περάσεις τέλεια: 10 πράγματα που μπορείς να κάνεις με τον αγαπημένο σου τις γιορτές

Οι γιορτές είναι μια ωραία ρομαντική εποχή που σου δίνει την τέλεια αφορμή να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον αγαπημένο σου. Και γιατί όχι να αποκτήσετε μερικές συνήθειες μαζί! Πάρε μερικές ιδέες…

1. Καθάρισμα σπιτιού
Πρώτα καθάρισμα, μετά χριστουγεννιάτικο στόλισμα. Οι δουλειές του σπιτιού μπορούν να γίνουν πραγματικά βαρετές εκτός κι αν τις μοιράζεσαι με κάποιον που αγαπάς και θα σε βοηθήσει να το διασκεδάσεις. Στρωθείτε στη δουλειά λοιπόν, καθαρίστε, βάλτε χαλιά και στολίδια και αράξτε στον καναπέ να απολαύσετε τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε.

2. Ευχετήριες κάρτες
Βγάλτε μια αστεία χριστουγεννιάτικη φωτογραφία, τυπώστε την και στείλτε την σε οικογένεια και φίλους μαζί με τις θερμότερες ευχές σας για τις γιορτές. Θα γελάσουν με την ψυχή τους και σίγουρα θα ξεχωρίσετε από τις υπόλοιπες ευχές.

3. Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Ένα μεγάλο δέντρο είναι η κλασική επιλογή αλλά αν θέλετε να το χαρείτε περισσότερο επιστρατεύστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας για να φτιάξετε ένα δικό σας. Αν ψάχνετε για έμπνευση, στο ίντερνετ θα βρείτε αμέτρητες ιδέες και παραλλαγές.

4. Εθελοντισμός
Εφόσον είσαι αρκετά τυχερή ώστε τα Χριστούγεννα να έχεις κοντά σου ανρθώπους που αγαπάς, ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς να βοηθήσεις κάποιους που δεν είναι εξίσου τυχεροί. Μπείτε μαζί με τον αγαπημένο σου σε κάποια εθελοντική ομάδα που προσφέρει φαγητό σε άπορους ή παιδιά. Θα κάνετε μια πολύ σημαντική καλή πράξη και θα δεθείτε περισσότερο.

5. Λιώσιμο
Προφανώς και δεν περιμένεις τις χριστουγεννιάτικες διακοπές για να χωθείς στον καναπέ και την αγκαλιά του αγαπημένου σου πίνοντας ζεστό καφέ και βλέποντας ταινίες. Αυτές τις μέρες που είναι παντού «στριμωγμένα» ίσως να είναι και η καλύτερη λύση το λιώσιμο στον καναπέ.

6. Δώρα
Βγείτε μαζί να ψωνίσετε τα απαραίτητα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και τα δώρα για την οικογένεια και τους φίλους. Έτσι, η αναζήτηση του τέλειου δώρου για τη θεία Μαρίτσα θα αποκτήσει άλλο νόημα!

7. Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
Καλέστε φίλους ή συγγενείς στο σπίτι και ετοιμάστε μαζί το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Θα δεις πόσο διασκεδαστικό μπορεί να γίνει το να γεμίζεις τη γαλοπούλα ή να φτιάχνεις μελομακάρονα όταν το συνδυάζεις με τη βοήθεια του αγαπημένου σου.

8. Πρωινό
Ευκαιρία να δείξεις στον καλό σου πόσο τον αγαπάς με ένα σούπερ πρωινό που ετοίμασες με τα χεράκια σου και το έφερες να το φάτε στο κρεβάτι. Να είσαι σίγουρη ότι θα το εκτιμήσει δεόντως.

9. Πάρτι για δύο
Βάλτε τα πιο χαζά χριστουγεννιάτικα πουλόβερ, σκουφάκια ή κάλτσες που έχετε συγκεντρώσει από δώρα θείων, ανοίξτε μουσική στο τέρμα και κάντε ένα πάρτι για δύο. Πιείτε, χορέψτε, φωτογραφηθείτε και απολαύστε τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου.

10. Εκδρομή
Υπάρχουν αμέτρητοι προορισμοί αν θέλετε να απομακρυνθείτε για λίγες ώρες από το σπίτι ή την πόλη. Από τα χριστουγεννιάτικα χωριά στο Γκάζι ή το Σύνταγμα, μέχρι την Πάρνηθα, το Ναύπλιο και τον Παρνασσό, είναι όλοι προορισμοί που ενδείνυνται για μονοήμερες αποδράσεις. Ευκαιρία να χαλαρώσετε και να περάσετε χρόνο οι δύο σας!

Πηγή Athens Voice

ΚΛΕΙΣΙΜΟ