Ξέσπασε δημόσια η Κατερίνα Καινούργιου για τον Άρη Σοϊλέδη!

Ξέσπασε δημόσια η Κατερίνα Καινούργιου για τον Άρη Σοϊλέδη!

“Τον συγκεκριμένο δεν τον γνωρίζω, ούτε το όνομά του! Αν είναι δυνατόν”!

Δημοσιεύματα θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου να βρίσκεται πολύ κοντά με τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος πριν από λίγο καιρό χώρισε από την Ελένη Χατζίδου. Όλη η παραφιλολογία βασίστηκε στο γεγονός ότι και οι δύο διασκέδασαν το ίδιο βράδυ στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Η παρουσιάστρια διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες μέσα από την εκπομπή της και ξέσπασε τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει καν τον ποδοσφαιριστή!

«Μου χρεώνουν ξαφνικά έναν ποδοσφαιριστή που ούτε που τον ξέρω, ούτε ξέρω ποιος είναι φατσικά. Πριν από δύο εβδομάδες που είχα πάει στον Αργυρό με την παρέα μου και ήταν αυτός στο διπλανό τραπέζι με την παρέα του και αυτός έχει δώσει και συνέντευξη για μένα σε κυριακάτικη εφημερίδα…

Καλέ, είναι δυνατόν; Έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρω καν, επειδή ήμασταν στο ίδιο μαγαζί και μπορεί να καθόταν δέκα κεφάλια πιο εκεί; Παιδιά σας παρακαλώ, δεν μου αρέσουν αυτά γιατί βγαίνεις έξω, μπορεί να μιλήσει με πέντε ανθρώπους, μπορεί να μη μιλήσεις και καθόλου. Τον συγκεκριμένο δεν τον γνωρίζω, ούτε το όνομά του! Σε ένα μαγαζί υπάρχουν 1.500 άτομα! Αν είναι δυνατόν! Νευριάζω εγώ με τέτοια. Όταν είναι κάτι εγώ το λέω ή πάρτε με ένα τηλέφωνο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή: zappit.gr