Ένα βήμα πριν τα δικαστήρια Λιάγκας με Σκορδά

Ένα βήμα πριν τα δικαστήρια Λιάγκας με Σκορδά

Από την πρώτη στιγμή του χωρισμού τους, οι δυο τους δήλωναν ότι η αγάπη για τα παιδιά τους είναι εκείνη που θα τους κρατήσει ενωμένους ακόμα και μετά το διαζύγιο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά που έναν χρόνο μετά το διαζύγιό τους φαίνεται να οδηγούνται στα δικαστήρια. Σύμφωνα με το Full life, ένας ειδικός οικονομικός εμπειρογνώμονας που έχει ορίσει το Εφετείο Αθηνών θα αποφασίσει για το ποιος θα καλύπτει τα πάγια έξοδα της οικογένειας, καθώς οι δυο τους δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν.

Επιπλέον, η Φαίη Σκορδά επιδιώκει να μοιραστεί η περιουσία που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου της με τον Γιώργο Λιάγκα, άποψη με την οποία ο τελευταίος φέρεται να μην συναινεί.

Η γνωστή παρουσιάστρια αντιπρότεινε στον πρώην σύζυγο της -μέσω του δικηγόρου της- να εγγράψει στα παιδιά την κυριότητα των κατοικιών και να κρατήσει ο ίδιος την επικαρπία, πρόταση που εκ νέου δεν αποδέχθηκε ο Γιώργος Λιάγκας. Τον λόγο, πλέον, σύμφωνα με το περιοδικό Full life, θα έχει η ελληνική Δικαιοσύνη αφού και οι δυο δείχνουν ανυποχώρητοι.

Πηγή: gossip-tv.gr