Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Έδωσα πίσω το μονόπετρο μετά το διαζύγιο»

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Έδωσα πίσω το μονόπετρο μετά το διαζύγιο»
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ήταν χθες καλεσμένη στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά της και τον γάμο που είχε κάνει στο παρελθόν, ενώ ρωτήθηκε ποιο είναι το πιο ακριβό δώρο που της έχουν κάνει. Η Ντορέττα, αποκάλυψε πως είναι το μονόπετρο του γάμου της, το οποίο και επέστρεψε μετά το διαζύγιο.

«Το πιο ακριβό δώρο που έχω πάρει ήταν το μονόπετρο του γάμου. Δεν το έχω κρατήσει. Το έχω δώσει πίσω. Το συγκεκριμένο δαχτυλίδι δεν ήταν ένα δαχτυλίδι το οποίο θα ξαναφόραγα εγώ. Το λέω γιατί είχε τέτοια συναισθηματική αξία και τέτοια σημασία και τέτοιον συμβολισμό, που δεν θα το φόραγα μετά εγώ σαν ένα κόσμημα στα χέρια μου», είπε χαρακτηριστικά η Ντορέττα η οποία ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη και μαζί έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά.

 Μάλιστα, δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι μετά το διαζύγιό της είχε σχέση που έφτασε κοντά στον γάμο αλλά τελικά δεν είχε αίσια κατάληξη, καθώς και ότι έχει μείνει χωρίς σεξ για 1,5 χρόνο.

«Δεν είχα ποτέ καθαρά σεξουαλική σχέση στη ζωή μου. Δεν είναι κάτι που αισθάνομαι ότι το έχω ανάγκη, δεν μου λείπει από την ζωή μου. Αν δεν υπάρχει συναισθηματικό υπόβαθρο, δεν μου λέει τίποτα εμένα το σεξ», ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι σε μία σχέση είναι σημαντικό το σεξ, αλλά όχι το σημαντικότερο.

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή: protothema.gr