Το χαμόγελο που κέρδισε 140.000 υποψηφίους, θα κερδίσει και εσένα

Το χαμόγελο που κέρδισε 140.000 υποψηφίους, θα κερδίσει και εσένα

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παιδικών τροφών επέλεξε το παιδί με αυτό το χαμόγελο για νέο της “πρόσωπο”. Γνωρίστε τον Lucas και το λόγο που γράφει ιστορία.

Το μεταδοτικό χαμόγελο του Lucas Warren κέρδισε τους ιθύνοντες μιας εκ των μεγαλύτερων εταιριών παιδικών τροφών και προϊόντων για βρέφη, του πλανήτη, ώστε να επιλέξουν για το “πρόσωπο” της καμπάνιας που θα κάνουν φέτος.

Η Gerber Products Company είδε πολλές φωτογραφίες με υποψήφια μωρά, πριν επιλέξει τον Lucas και τον κάνει το πρώτο παιδί με σύνδρομο Down που θα διαφημίζει τα προϊόντα της, στην 91χρονη ιστορία της επιχείρησης. Η διαδικασία που αναδεικνύει το Gerber Baby κάθε έτους “τρέχει” από το 2010.

Το χαμόγελο που κέρδισε 140.000 υποψηφίους, θα κερδίσει και εσένα

Ο -14 μηνών- Lucas επελέγη μεταξύ 140.000 υποψηφίων και θα λάβει το ποσό των 40.000 ευρώ, για να γίνει ο πρωταγωνιστής των posts της Gerber baby στα social media (#LucasWarren).

Η μητέρα του αγοριού, Cortney δήλωσε πως ελπίζει ότι αυτή η καμπάνια να αυξήσει την αποδοχή του κόσμου για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Είπε και ότι “ο Lucas είναι ένα πολύ κοινωνικό παιδί, λατρεύει να παίζει, να γελάει και να κάνει άλλους ανθρώπους να γελούν. Έχει σύνδρομο Down, αλλά κατ’ αρχάς είναι ο Lucas, ένα παιδί με εκπληκτική προσωπικότητα που περνά ό,τι και τα άλλα παιδιά της ηλικίας του. Ελπίζουμε πως όταν μεγαλώσει και κοιτάξει πίσω, θα νιώσει υπερήφανος για τον εαυτό του -και όχι ντροπή για την αναπηρία του“.

Μια φίλη της την ενημέρωσε για το διαγωνισμό και αποφάσισε να ποστάρει στο Instagram μια φωτογραφία του γιου της, με το σχετικό hashtag, πριν την ενημερώσει η εταιρία πως ο Lucas είναι ο νικητής!

Το χαμόγελο που κέρδισε 140.000 υποψηφίους, θα κερδίσει και εσένα

O Bill Partyka, CEO και πρόεδρος της Gerber ομολόγησε πως το χαμόγελο και η ευτυχία που ξεχείλιζε από το πρόσωπο του Lucas, κέρδισε τις καρδιές όλων των μελών της εταιρίας. “Κάθε χρόνο επιλέγουμε ένα παιδί που αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για την μακροχρόνια κληρονομιά της εταιρίας, στο να αναγνωρίζει πως κάθε μωρό είναι Gerber baby. Φέτος ο Lucas έγινε το τέλειο παράδειγμα“.

Το χαμόγελο που κέρδισε 140.000 υποψηφίους, θα κερδίσει και εσένα

Ο πατέρας του Lucas, Jason εξέφρασε την ελπίδα πως “αυτό που συνέβη με τον γιο μας θα έχει αντίκτυπο σε όλους -πως θα ρίξει λίγο φως στην κοινότητα των ειδικών αναγκών και θα βοηθήσει περισσότερα άτομα με ειδικές ανάγκες να γίνουν αποδεκτά -και να μην είναι περιορισμένα. Έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τον κόσμο, όπως όλοι“.

Πηγή:news247.gr