Επιβεβαιώθηκε ο έρωτας του MasterChef: Έτσι παραδέχτηκαν τον δεσμό τους Ηλέκτρα και Βασίλης (εικόνα)

Επιβεβαιώθηκε ο έρωτας του MasterChef: Έτσι παραδέχτηκαν τον δεσμό τους Ηλέκτρα και Βασίλης (εικόνα)

Για πολύ καιρό οι φήμες γύρω από τα ονόματα του Βασίλη Χατζόπουλου και της Ηλέκτρας Τσουρουνάκη οργίαζαν για το είδος της σχέσης που είχαν αναπτύξει μεταξύ τους.

Οι δυο τους δεν είχα παραδεχτεί κάτι επίσημα. Η Ηλέκτρα ήταν ενθουσιασμένη όταν επέστρεψε ο Βασίλης στο σπίτι, οι δυο τους είχαν φωτογραφηθεί σε κοινή τους έξοδο στο κέντρο της Αθήνας αλλά ποτέ δεν είχαμε επίσημη ανακοίνωση.

Ωστόσο αυτό έγινε με όλες τις τιμές σε κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικό DownTown και η δήλωσή τους παίζει ψηλά στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους.

«Είμαστε κάτι περισσότερο από φίλοι», δηλώνουν οι δύο πρώην παίκτες του MasterChef, επιβεβαιώνοντας τη σχέση που δημιουργήθηκε μέσα στο σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής τoy Star.

Χρήστος Σιμαδράνης – Ένας υπέροχος άνθρωπος! Πάλεψε 6 μήνες με την ασθένεια αλλά δεν τα κατάφερε. Η συγκλονιστική ζωή του, η θαρραλέα στάση του και ο διακριτικός τρόπος που επέλεξε να φύγει. Οι Ελένη Ράντου, Πέμυ Ζούνη, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Φώτης Σεργουλόπουλος, Γιάννης Βούρος & Μιχάλης Ρέππας μιλάνε για τον φίλο τους. DownΤown, το εβδομαδιαίο περιοδικό που διαβάζεις. Κάθε Πέμπτη στα περίπτερα. #DownTown #Magazine #Greece #downtownmaggr #cover

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DownTown Magazine Greece (@downtownmaggr) στις

Πηγή: dailymedia.gr