Παρουσιάστρια του Alpha συγκλονίζει: «Πάγωσα μόλις κατάλαβα ότι έχασα το μωρό»

Παρουσιάστρια του Alpha συγκλονίζει: «Πάγωσα μόλις κατάλαβα ότι έχασα το μωρό»

Σε μία από τις πιο συγκλονιστικές αποκαλύψεις  της καριέρας της προχώρησε γνωστή παρουσιάστρια σε συνέντευξη που έδωσε. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ατυχία που είχε στην πρώτη εγκυμοσύνη.

«Η αποβολή δεν ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Είχα πολλές δύσκολες στιγμές. Μια από αυτές ήταν και αυτές», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Εγώ το κατάλαβα λίγα δευτερόλεπτα πριν το συνειδητοποιήσει ο Γιώργος, έδωσα σημασία στην αντίδραση του γιατρού».

Ο λόγος για την Χριστιάνα Αριστοτέλους από τον Alpha Κύπρου. Η δημοφιλής Κύπρια παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο συμβάν, τονίζοντας:

«Είχαμε πάει για μια φυσιολογική εξέταση και μου είπε θα κάνουμε άλλη μια εξέταση. Είχαμε ακούσει κάποιες φορές την καρδιά του γιατρού. Πάγωσα μόλις κατάλαβα ότι έχασα το μωρό. Δεν ήξερα αν θα ξαναέκανα παιδί. Μακάρι να μας στείλει ένα δεύτερο παιδάκι αλλά δεν ξέρεις ποτέ.

Θυμάμαι είχα μπει στο αυτοκίνητο πήρα τη μητέρα και την αδερφή μου, έκλαιγα και τους το είπα. Σάββατο έπρεπε να μπω στο χειρουργείο και Δευτέρα είχα πρεμιέρα. Ήταν δύσκολο… Είχα δώσει στον εαυτό μου χρόνο να κλάψει καλά, να πέσει στα πατώματα αλλά είπα πρέπει να σηκωθούμε, δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνεις δεν έχει πισωγύρισμα».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος.

Πηγή: peoplegreece.com