Τόνια Σωτηροπούλου: Έγινε νονά με ένα υπέροχο φόρεμα! (εικόνα)

Τόνια Σωτηροπούλου: Έγινε νονά με ένα υπέροχο φόρεμα! (εικόνα)

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και χαιρόμαστε πολύ να τους βλέπουμε μαζί- ειδικά σε εκκλησία.

Η αγαπημένη μας ηθοποιός λοιπόν, μας χάρισε μία τέτοια ευκαιρία αφού κλήθηκε να γίνει νονά, αναλαμβάνοντας με χαρά αυτόν τον ιερό ρόλο στη ζωή του παιδιού ενός φιλικού της ζευγαριού. Δεν ήταν μόνη της σε αυτό το καθήκον, καθώς νονός ήταν και ο φίλος και συνάδελφος της Γιώργος Χρανιώτης. Φυσικά, στο πλευρό της ήταν και ο αγαπημένος της Κωστής, που τη συνόδευε χαρούμενος και περήφανος.

Οφείλουμε να πούμε πω ήταν ιδιαίτερα ταιριαστοί και έκαναν μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη σε κανέναν καλεσμένο. Η «πάντα άξια» Τόνια ήταν πανέμορφη μέσα στο minimal maxi φόρεμά της, όπως πάντα ανεπιτήδευτη και χωρίς να φωνάζει υπερπροσπάθεια το όλο look- δε θα χρειαζόταν άλλωστε. Το outfit μας άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων με το top χρώμα της άνοιξης, που ταίριαζε απόλυτα με τα μελαχρινά μαλλιά της και αναδείκνυε την υπέροχη μεσογειακή της σιλουέτα, να μαγνητίζει τα βλέμματα. Πρόκειται για ένα λαμπερό φούξια, την πιο έντονη απόχρωση του ροζ που δίνει το ανοιξιάτικο και γιορτινό mood που αρμόζει σε μία τέτοια ιερή τελετή χαράς. Την εμφάνιση ολοκλήρωσε η μαύρη λεπτή ζώνη που τόνιζε τη λεπτή της μέση, τα μαύρα πέδιλα και τα διακριτικά κοσμήματα. Και το όνομα αυτού; Βαγγέλης. Όσον αφορά τους γονείς του, δεν εμπλέκονται με τα φώτα της δημοσιότητας και δεν έχουν κάποια σχέση με το χώρο της showbiz, με τον μπαμπά του να είναι γυμναστής. Άλλωστε, η Τόνια έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι δεν είναι επιφανειακή και προτιμά να χτίζει αληθινές ανθρώπινες σχέσεις.

Με μία γλυκιά φωτογραφία τον Δεκέμβριου του 2016 η Τόνια Σωτηροπούλου είχε ανακοινώσει πως θα βαφτίσει το μωράκι των καλών της φίλων.

Τόνια Σωτηροπούλου: Έγινε νονά με ένα υπέροχο φόρεμα! (εικόνα)

 

Τόνια Σωτηροπούλου: Έγινε νονά με ένα υπέροχο φόρεμα! (εικόνα)

Πηγή: peoplegreece.com