Η Ελισάβετ Μουτάφη παντρεύεται: Το υπέροχο μέρος που θα γίνει ο γάμος και όλες οι λεπτομέρειες

Η Ελισάβετ Μουτάφη παντρεύεται: Το υπέροχο μέρος που θα γίνει ο γάμος και όλες οι λεπτομέρειες

Η αλήθεια είναι πως ειδικά για τη συγκεκριμένη καλλιτέχνιδα χαρήκαμε πολύ, καθώς είναι ιδιαίτερα συμπαθής και διατηρεί πάντα χαμηλούς τόνους. Ο λόγος για την Ελισάβετ Μουτάφη, που είναι full ερωτευμένη και ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Μάνο Νιφλή.

Μετρώντας πια έναν χρόνο γνωριμίας και σχέσης, αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα.

Ο γάμος έχει προγραμματιστεί για την 1η Σεπτεμβρίου και θα λάβει χώρα στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στην υπέροχη Σαντορίνη και συγκεκριμένα στο Εμπορειό. Το ερώτημα εδώ δεν είναι μόνο το ποιοι θα είναι οι κουμπάροι, αλλά και το πόσοι, καθώς το κοινωνικό ζευγάρι επέλεξε 5 άτομα για την αλλαγή των στεφάνων: H πιστή φίλη και συνάδελφος της Ελισάβετ, Μαρίνα Ασλάνογλου και ο σύζυγός της, δικηγόρος Δημοσθένης Πέππας, ο cast director και επίσης καλός φίλος της νύφης, Άκης Γουρζουλίδης, και οι φίλοι και δικηγόροι του γαμπρού, Σπύρος Δήμας και Βάσια Καπερνάρου.

Όσον αφορά στα παρανυφάκια, θα είναι οι χαριτωμένες κόρες του Μάνου Νιφλή από τον προηγούμενο γάμο του, οι οποίες όπως μάθαμε τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη στην όμορφη ηθοποιό. Ο γάμος, τέλος, δε θα είναι ιδιαίτερα ανοιχτός, αφού η λίστα των καλεσμένων δε θα ξεπερνά τα 100 άτομα και το γαμήλιο πάρτυ θα γίνει στο «Sea Side by Notos».

To ζευγάρι άλλωστε είναι γνωστό πως σιχαίνεται τις τυπικότητες, οπότε στοχεύει στη γνήσια διασκέδαση όσων τους τιμήσουν. Η Ελισάβετ τώρα, όπως ήταν φυσικό, επέλεξε να φορέσει νυφικό δια χειρός του θείου της και καταξιωμένου σχεδιαστή Μάκη Τσέλιου, τον οποίο αναλαμβάνει να βοηθήσει ή ίδια η μητέρας της, η Φιλομήλα.

Στους ίδιους έχουν αναθέσει να σχεδιάσουν και το γαμπριάτικο κοστούμι και αναμένουμε να δούμε τι μας επιφυλάσσουν. Οι λίγες πληροφορίες που έχει ήδη μοιραστεί ο Μάκης Τσέλιος, αφορούν στα χρώματα και μόνο: το νυφικό θα είναι στο χρώμα του πάγου, ενώ το κοστούμι θα είναι μπλε.

Πηγή: peoplegreece.com