Θρήνος για Γερμανό πρίγκιπα! Πήγε στην Αγγλία για τον έρωτά του και πέθανε

Θρήνος για Γερμανό πρίγκιπα! Πήγε στην Αγγλία για τον έρωτά του και πέθανε

Ο 41χρονος πρίγκιπας είχε μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να παντρευτεί την αγαπημένη του. Πέθανε όταν έπεσε από το άλογο στη διάρκεια αγώνα στο παλάτι του φίλου του Jean Christophe Iseux, Baron von Pfetten.

Είχε πάει να επισκεφθεί τον φίλο του στο 2,5 εκατομμυρίων παλάτι Aethorpe Palace όταν έγινε το μοιραίο δυστύχημα.

Το παλάτι βρίσκεται στο ίδιο σημείο που ο πρίγκιπας Georg-Constantin του Saxe-Weimar-Eisenach είχε κάνει πρόταση γάμου στη σύζυγό του Olivia Rachelle Page.Θρήνος για Γερμανό πρίγκιπα! Πήγε στην Αγγλία για τον έρωτά του και πέθανε

Προβολή εικόνας στο Twitter

Η μοιραία βόλτα με το άλογο

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο το βράδυ του Σαββάτου. Ωστόσο ο πρίγκιπας Georg κηρύχθηκε νεκρός στο σημείο.Θρήνος για Γερμανό πρίγκιπα! Πήγε στην Αγγλία για τον έρωτά του και πέθανε

Ο Alexander Fiske-Harrison αποκάλυψε ότι ο Γερμανός πρίγκιπας πέθανε στους χώρους του παλατιού. «Από ό,τι μου είπαν φίλοι, είχε επισκεφθεί τον Jean Christophe και πήγαν για βόλτα με το άλογο.

Προβολή εικόνας στο Twitter

«Ήταν λαμπρός αναβάτης, αγωνίστηκε στο Cheltenham και όπου και αν πήγαινε ίππευε. Το Σάββατο πήγαν βόλτα με τον Jean Christophe. Φορούσε κράνος και έκαναν βόλτα. Δεν ξέρω ακριβώς λεπτομέρειες του τι έγινε. Η γυναίκα του δεν ήταν εκεί».

Προβολή εικόνας στο Twitter
Η οικογένειά του έχει συγγένιες με πολλούς βασιλικούς οίκους στην Ευρώπη.

Πηγή: newsit.gr