Το απίθανο σχόλιο της Ελλης Στάη για όσους την έκραξαν για την ολόστενη φόρμα που φόρεσε στο γάμο του γιου της!

Το απίθανο σχόλιο της Ελλης Στάη για όσους την έκραξαν για την ολόστενη φόρμα που φόρεσε στο γάμο του γιου της!

Η Ελλη Στάη, υπερήφανη μητέρα και πεθερά πλέον, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με την υπέροχη ολόσωμη φόρμα που φόρεσε στο γάμο του γιου της, Μάρκου Κατσίμη με την δικηγόρο Φαίη Κουτζούκου.

Η Ελλη Στάη διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί, εξαιρετικά γυμνασμένο που της επιτρέπει να φοράει ό,τι θέλει. Και έτσι, αποφάσισε να συνοδεύσει τον γιο της στην εκκλησία φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία Vrettos Vrettakos: Ενα ολόσωμο jumpsuit, σε ηλεκτρίκ χρώμα,με έντονες διαφάνειες και φυσικά… ολόστενο.

Ωστόσο, τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση αυτή της Ελλης Στάη (στο πλευρό της οποίας βρέθηκε και ο σύντροφός της Νίκος Μουνδρέας) δεν έλειψαν και έτσι ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αποφάσισε να βγει στα social media και να υπερασπιστεί την επιλογή αυτή της δημοσιογράφου. Και κάπου εκεί παρενέβη και εκείνη με ένα σχόλιό της και εξήγησε πόσο… δεν την απασχολούν τα όσα λέγονται.

«Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, που βγαίνει κάθε μουρλοκακομοίρα να σχολιάσει αν ντύθηκε όπως έπρεπε η Έλλη Στάη στον γάμο του γιου της.
Η Γυναίκα είναι S T A R. Και οι πραγματικοί Stars φοράνε ότι γουστάρουν, όπου γουστάρουν, όποτε γουστάρουν. Είναι μέρος του star quality που διαθέτουν. Έλλη μου, όχι μόνο ωραία και καλά ντύθηκες, αλλά μετά το μυστήριο είχες το δικαίωμα αν ήθελες, να πεις και το Φουέγκο», έγραψε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, για να του σχολιάσει η Ελλη Στάη: «Να ΄σαι καλά! Έχω ανοσία στις ανοησίες, το ξέρεις!»

Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, Που βγαίνει κάθε μουρλοκακομοίρα να σχολιάσει αν ντύθηκε όπως έπρεπε η Έλλη Στάη στον γάμο του γιου της. Η Γυναίκα είναι S T A R. Και οι πραγματικοί Stars φοράνε ότι γουστάρουν, όπου γουστάρουν, όποτε γουστάρουν. Είναι μέρος του star quality που διαθέτουν. Έλλη μου, όχι μόνο ωραία και καλά ντύθηκες, αλλά μετά το μυστήριο είχες το δικαίωμα αν ήθελες, να πεις και το Φουέγκο. ❤️😏 #athens #greece #ellistai #journalist #star #gamos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ποσειδώνας Γιαννόπουλος (@poseidonas_giannopoulos) στις

Πηγή: iefimerida.gr