Οι 8χρονες εγγονές του Ελβις Πρίσλεϊ θύματα του «παιδεραστή» πατέρα τους

Οι 8χρονες εγγονές του Ελβις Πρίσλεϊ θύματα του «παιδεραστή» πατέρα τους

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο πατέρας των δίδυμων εγγονών του Ελβις Πρίσλεϊ είχε στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή άσεμνες φωτογραφίες των 8χρονων κοριτσιών του.

Σοκ έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι ο πατέρας των δίδυμων εγγονών του Ελβις Πρίσλεϊ είχε στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή άσεμνες φωτογραφίες των παιδιών του. Την αποκάλυψη έκανε η κόρη του Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, η οποία έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Michael Lockwood από τον περασμένο Αύγουστο.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έκανε η ίδια η Πρίσλεϊ, η αστυνομία βρήκε τις ακατάλληλες φωτογραφίες των δίδυμων κοριτσιών του ζευγαριού ψάχνοντας το υπολογιστή του πατέρα των παιδιών.

Οπως αναφέρει η Daily Mail, μετά την φρικτή αποκάλυψη, οι κοινωνικοί λειτουργοί, πήραν τα κορίτσια από το σπίτι της μητέρας τους και τα έβαλαν υπό την φροντίδα κοινωνικών υπηρεσιών. Τον Μάρτιο θα πραγματοποιηθεί η δίκη όπου θα αποφασιστεί η τύχη τους.

«Σοκαρίστηκα τρομοκρατήθηκα και αηδίασα μόλις ανακάλυψα τις άσεμνες φωτογραφίες των παιδιών μου στον υπολογιστή του πατέρα τους» φέρεται να έχει δηλώσει στα επίσημα έγγραφα του διαζυγίου η μοναχοκόρη του βασιλιά του rock and roll. Ισχυρίζεται, επίσης, πως η περιουσία της ύψους 300 εκατομμυρίων δολαρίων έχει σχεδόν εξαφανιστεί.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ παντρεύτηκε τον Michael Lockwood σε μια χλιδάτη τελετή στο Τόκυο το 2006 και χώρισαν πέρσι. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Lockwood απαιτεί από την πρώην γυναίκα του διατροφή 40 χιλιάδων δολαρίων το μήνα.
Πηγή:thetoc.gr