Ελένη Μενεγάκη – Ματέο:  Σε αυτόν τον «παράδεισο» πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα στο Μαρόκο! (εικόνες)

Ελένη Μενεγάκη – Ματέο:  Σε αυτόν τον «παράδεισο» πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα στο Μαρόκο! (εικόνες)

Ξέραμε ότι η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έκαναν Πάσχα εκτός Ελλάδας, αλλά αρχικά δεν είχε γίνει γνωστός ο προορισμός τους. Αφού επέστρεψαν, αποκαλύφθηκε ότι ταξίδεψαν μέχρι το Μαρόκο και μάλιστα σύμφωνα με το περιοδικό You Weekly, διέμειναν στην πολυτελή σουίτα Majorelle του ξενοδοχείου La Mamounia στο Μαρακές.

Είναι σχεδόν περιττό να αναφερθεί ότι πρόκειται για μία ξενοδοχειακή μονάδα που προτιμούν κυρίως πάμπλουτοι, ενώ η εν λόγω σουίτα, στην οποία λέγεται ότι διανυκτέρευε το ζευγάρι στοιχίζει 2.794 ευρώ το βράδυ.

Ελένη Μενεγάκη – Ματέο:  Σε αυτόν τον «παράδεισο» πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα στο Μαρόκο! (εικόνες)Ελένη Μενεγάκη – Ματέο:  Σε αυτόν τον «παράδεισο» πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα στο Μαρόκο! (εικόνες)

Ο συνεπιβάτης τους στην επιστροφή τους στην Αθήνα ο οποίος αποτελεί την «πηγή» του περιοδικού, τόνισε ότι Ελένη και Μάκης πέρασαν τον περισσότερό τους χρόνο στο ξενοδοχείο και έκαναν βόλτα και ψώνια στην πλατεία Jemaa el-Fna.

Δείτε φωτογραφίες του ξενοδοχείου La Mamounia:
Ελένη Μενεγάκη – Ματέο:  Σε αυτόν τον «παράδεισο» πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα στο Μαρόκο! (εικόνες)Ελένη Μενεγάκη – Ματέο:  Σε αυτόν τον «παράδεισο» πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα στο Μαρόκο! (εικόνες)Ελένη Μενεγάκη – Ματέο:  Σε αυτόν τον «παράδεισο» πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα στο Μαρόκο! (εικόνες)Ελένη Μενεγάκη – Ματέο:  Σε αυτόν τον «παράδεισο» πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα στο Μαρόκο! (εικόνες)Ελένη Μενεγάκη – Ματέο:  Σε αυτόν τον «παράδεισο» πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα στο Μαρόκο! (εικόνες)Ελένη Μενεγάκη – Ματέο:  Σε αυτόν τον «παράδεισο» πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα στο Μαρόκο! (εικόνες)Ελένη Μενεγάκη – Ματέο:  Σε αυτόν τον «παράδεισο» πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα στο Μαρόκο! (εικόνες)
Πηγή: koolnrews.gr