Τάσος Αρνιακός: «Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 32 χρόνια» – «Τυχαία, τελείως τυχαία, ξεκίνησα στην τηλεόραση»

Τάσος Αρνιακός: «Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 32 χρόνια» – «Τυχαία, τελείως τυχαία, ξεκίνησα στην τηλεόραση»

Καλεσμένος στην εκπομπή, «Μαμά-δες» βρέθηκε ο Τάσος Αρνιακός και μίλησε για τους γιους του, τη σύζυγό του αλλά και την ενασχόλησή του με τον καιρό.

«Οι γιοι μου είναι πολύ καλά συνδεδεμένοι μεταξύ τους. Τους βλέπω και τώρα με τις κοπέλες τους να πηγαίνουν εκδρομές μαζί και έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Το χαίρομαι αυτό. Έχουν και τις διαφορετικές παρέες τους αλλά εν ολίγοις είναι μαζί», ανέφερε αρχικά ο μετεωρολόγος.

 

Όσο για τη σύζυγό του, ο Τάσος Αρνιακός είπε: «Είμαστε μαζί 32 χρόνια. Υπάρχουν και υποχωρήσεις και αυτοί οι μακροχρόνιοι γάμοι έχουν το στοιχείο της αλληλοεκτίμησης, της υποχώρησης, της επιμονής, της υπομονής και της αισιοδοξίας ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Παντρεύεσαι για να κάνεις οικογένεια αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να παντρευτείς. Εγώ είμαι της παλιάς σχολής που υπήρχε η ροή ότι για να κάνεις παιδιά πρέπει να παντρευτείς, να τα προχωρήσεις μέχρι να κάνουν τη δική τους ζωή. Η συνύπαρξη σε αυτή την μικρή ζωή που ζούμε σε σχέση με τον κοσμικό χρόνο είναι ένα ασήμαντο κομμάτι».

Τάσος Αρνιακός: «Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 32 χρόνια» - «Τυχαία, τελείως τυχαία, ξεκίνησα στην τηλεόραση»

Και συνέχισε: «Τυχαία, τελείως τυχαία, ξεκίνησα στην τηλεόραση όπως και τα περισσότερα πράγματα. Το 2007 δέχομαι ένα τηλεφώνημα από έναν ρεπόρτερ του ΑΝΤ1, ήταν απογευματάκι και μου είπε «μπορείτε να μας πείτε τον καιρό της Καθαράς Δευτέρας γιατί ψάχνουμε να βρούμε τον μετεωρολόγο μας και δεν τον βρίσκουμε;». «Ευχαρίστως να σας τον πω» απάντησα, «πως θέλετε να σας τον πω; Σε ρυθμό υπαγορεύσεως, θα τον γράψετε ή θα έχετε μαγνητοφωνάκι για να το γράψετε;». «Όχι, θα στείλουμε κάμερα στο σπίτι σας» μου είπε».

Σκέπασε, μάνα, σκέπασε! «Στο σπίτι; Είσαι καλά; Με δυο παιδιά από το κολυμβητήριο, οι παντόφλες από δω και τα μπουρνούζια από κει; Πως θα ‘ρθει η τηλεόραση στο σπίτι; Αποκλείεται, ξέχασε το» μου είπε η σύζυγος μου. Εν τω μεταξύ εγώ είχα πει ναι. Έρχεται το κανάλι, κατέβηκα στην είσοδο της πολυκατοικίας μας και έδωσα τη συνέντευξη».

«Από αυτήν κάτι κατάλαβαν εκείνοι που είναι ειδικοί στο κανάλι και σε κανά δυο μέρες με ξαναπήραν, «μπορείτε να μας πείτε ξανά τον καιρό και να στείλουμε πάλι κάμερα;». Αυτό έγινε δυο- τρεις φορές την εβδομάδα στην αρχή και σε έναν χρόνο είχα καθιερωθεί σαν μετεωρολόγος στον ΑΝΤ1».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ