Έγκλημα πάθους ή εκδίκησης πίσω από τη δολοφονία του 41χρονου στο Περιστέρι

Έγκλημα πάθους ή εκδίκησης πίσω από τη δολοφονία του 41χρονου στο Περιστέρι

Έγκλημα πάθους ή εκδίκησης βλέπουν οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, πίσω από την δολοφονία του 41χρονου αποθηκάριου σούπερ μάρκετ μέσα στο σπίτι του στο Περιστέρι. Αστυνομικοί και ιατροδικαστής διαπιστώνουν ότι ο δράστης είχε καταληφθεί από δολοφονικό αμόκ, καταφέρνοντας στο κορμί του θύματος… 29 μαχαιριές!

Ο δράστης συνέχιζε να μαχαιρώνει το θύμα του παρότι εκείνο ήταν ανήμπορο να αντιδράσει μετά τα πρώτα χτυπήματα και ήταν αιμόφυρτο στον διάδρομο του σαλονιού.  Ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα δεν υπήρχαν, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι το θύμα γνώριζε τον δολοφόνο του και του είχε ανοίξει την πόρτα. Οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, τα ίχνη μικρής έρευνας στον χώρο, το γεγονός ότι έλειπαν το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι του θύματος, να ήταν «σκηνοθετημένα». Δηλαδή ο δράστης με αυτόν τον τρόπο να επιχείρησε να κατευθύνει τις Αρχές στην εκτίμηση της ληστείας μετά φόνου και να απομακρύνει τις έρευνες από τον κύκλο γνωριμιών του θύματος.

Ο 41χρονος διέμενε με τη μητέρα του η όποια όμως ήταν εκτός Αθηνών.  Για δύο ημέρες δεν απαντούσε στις κλήσεις της, ανησύχησε και κάλεσε συγγενικό πρόσωπο προκειμένου να πάει στο διαμέρισμα. Ο αποθηκάριος δεν είχε πάει αυτές τις ημέρες στην εργασία του. Το κακό προαίσθημα επιβεβαιώθηκε δυσάρεστα. Οι αστυνομικοί δεν έχουν εντοπίσει το μαχαίρι του φόνου, ενώ αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας, που ενδεχομένως έχουν καταγράψει τον δράστη κατά την προσέγγιση ή διαφυγή του.

Πηγή: thetoc.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ