Γαλάτσι: Άγνωστος πυροβόλησε 10χρονο επειδή τον ενοχλούσαν οι φωνές

Γαλάτσι:  Άγνωστος πυροβόλησε 10χρονο επειδή τον ενοχλούσαν οι φωνές

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εικάζουν ότι ο δράστης πυροβόλησε εναντίον του 10χρονου γιατί ενοχλήθηκε από τις φωνές των παιδιών που έπαιζαν στο προαύλιο του σχολείου!

Συναγερμός έχει σημάνει στο τμήμα Ανηλίκων της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και την σύλληψη  του άγνωστου που πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο και τραυμάτισε το βράδυ της Κυριακής ένα 10χρονο ανήλικο αγόρι που μαζί με φίλους του έπαιζε μπάσκετ στο προαύλιο του 9ου Δημοτικό Σχολείο Γαλατσίου.

Το 10χρονο αγόρι τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και όπως εικάζουν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ο άγνωστος άνδρας  πυροβόλησε εναντίον του γιατί ενοχλήθηκε από τις φωνές των παιδιών!

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δεν κρύβουν και την ανησυχία τους για το ενδεχόμενο να γίνει και νέα επίθεση καθώς το προαύλιο του σχολείου είναι ανοιχτό και καθημερινά τις απογευματινές και βραδυνές ώρες παίζουν μπάσκετ στο προαύλιο δεκάδες παιδιά.

Για τον λόγο αυτό η  αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον δράστη.

Ο πατέρας του μαθητή που τραυματίστηκε μίλησε στον ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων σημείωσε: «Δεν είναι σωστό αυτό που έκανε. Αν τον έχει ενοχλήσει η φασαρία, έπρεπε να έρθει εκεί να τα πούνε. Δεν ξέρω αν έχει παιδιά αυτός που το έκανε ή όχι, αλλά αυτό είναι απαράδεκτο».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του πατέρα του 10χρονου μαθητή:

Πηγή: protothema.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ