Θρήνος έξω από το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου-Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι (εικόνες)

Θρήνος έξω από το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου-Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι (εικόνες)

Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοι του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου που δολοφονήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Στο άκουσμα της είδησης της στυγερής δολοφονίας όλοι έσπευσαν στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού 154, στα Εξάρχεια.

Οι εικόνες έξω από το γραφείο του δικηγόρου ήταν δραματικές με τα μέλη της οικογένειας του να θρηνούν τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου τους ανθρώπου. Από τις πιο συγκλονιστικές εικόνες, όταν ο αδερφός του θύματος, παίρνει στα χέρια του το κεφάλι του ανιψιού του.

Tο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο (AΠΕ-ΜΠΕ), επικαλούμενο έγκυρες πηγές της Ασφάλειας Αττικής, ο συνεργάτης του άτυχου δικηγόρου δήλωσε στις αρχές ότι είχε ραντεβού με δύο πελάτες.

Ο δικηγόρος και ο συνεργάτης του οδήγησαν τους δύο δράστες στην αίθουσα συσκέψεων, όπου κάθισαν για να συζητήσουν κάποια υπόθεση. Στη συνέχεια, όμως, ένας από τους δράστες ζήτησε από τον συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου να τους αφήσει μόνους για λίγη ώρα, και έτσι ο άντρας πήγε στο διπλανό γραφείο.

Μερικά λεπτά αργότερα, άκουσε τους πυροβολισμούς και έτρεξε να δει τι είχε συμβεί. Βρήκε τον δικηγόρο νεκρό στο τραπέζι των συσκέψεων -με πληροφορίες να αναφέρουν ότι δέχτηκε μια σφαίρα στο κεφάλι και μια στην κοιλιά- και στη συνέχεια, σοκαρισμένος, κάλεσε την αστυνομία.

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες

Θρήνος έξω από το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου-Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι (εικόνες)Θρήνος έξω από το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου-Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι (εικόνες)
Θρήνος έξω από το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου-Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι (εικόνες)Θρήνος έξω από το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου-Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι (εικόνες)Θρήνος έξω από το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου-Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι (εικόνες)Θρήνος έξω από το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου-Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι (εικόνες)
Θρήνος έξω από το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου-Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι (εικόνες)

Πηγή: iefimerida.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ