Θρίλερ στην Κεφαλονιά με τον 23χρονο γιο που πυροβόλησε την μητέρα του! Κινδύνευσαν φοιτητές

Θρίλερ στην Κεφαλονιά με τον 23χρονο γιο που πυροβόλησε την μητέρα του! Κινδύνευσαν φοιτητές

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του 23χρονου, που τα ξημερώματα πυροβόλησε την 51 ετών μητέρα του,στο Ληξούρι. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ Live, ο 23χρονος φαίνεται ότι γύρισε ξημερώματα μεθυσμένος και μάλιστα, πριν γίνει το κακό, μπήκε σε ένα από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διατηρεί η οικογένειά του, μέσα στο οποίο διαμένει ένας φοιτητής. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο φοιτητής έντρομος, στην προσπάθειά του να διαφύγει από τον 23χρονο που πυροβολούσε, πήδηξε από το μπαλκόνι!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα είπε φίλος του φοιτητή στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live:

«Στις τέσσερις παρά δέκα τα ξημερώματα άρχισαν να ακούγονται θόρυβοι στο διάδρμο από τρίξιμο πόρτας. Μάλλον ο 23χρονος παραπατούσε και έπεφτε πάνω στις πόρτες, γιατί φαίνεται να ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ. Μετά χτύπησε την πόρτα του φοιτητή στον πρώτο όροφο και μπήκε μέσα. Κάτι είπαν οι δυο τους και μετά άρχισε να πυροβολεί. Πρέπει να έριξε 3 με 4 φορές μέσα στο σπίτι του φοιτητή. Στο άκουσμα του πρώτου πυροβολισμού ο φοιτητής πήδηξε από το παράθυρο για να διαφύγει. Οι γονείς του 23χρονου άκουσαν τη φασαρία και πετάχτηκαν έξω στο διάδρομο για να δουν τι συμβαίνει. Του φώναξαν κι εκείνος μόλις τους είδε, γύρισε και πυροβόλησε την μητέρα του.Μετά το περιστατικό, ο φοιτητής έφυγε για την Αθήνα».

Αδερφός δράστη: Ό,τι έγινε, έγινε κατά λάθος

Όπως είπε ο αδερφός του 23χρονου, ο οποίος δεν ήταν εκεί όταν έγιναν όλα, το κακό έγινε κατά λάθος. Συγκεκριμένα είπε:

“Κατά λάθος έγινε. Δεν πήγε κάποιος να σκοτώσει κάποιον. Έριξε και φοβήθηκαν και πήγαν να δουν (οι γονείς) και κατα λάθος έγινε. Πυροβολούσε στον αέρα έξω από το σπίτι ο αδερφός μου. Ο αδερφός μου έριχνε προς μία κατεύθυνση και εμφανίστηκαν εκεί μπροστά (οι γονείς).

Ήταν ατύχημα δηλαδή. Οι σχέσεις της μητέρας μου με τον αδερφό μου ήταν τέλειες… Ο αδερφός μου δούλευε μαζί με τον πατέρα μου όπως κι εγώ. Έφυγε μετά από το σημείο γιατί (ο 23χρονος) έπαθε σοκ μετά από αυτό που έγινε».

Οδύσσεια για την σοβαρά τραυματισμένη μητέρα

Μέσα σε όλο αυτό το κακό που βρήκε την οικογένεια, η μητέρα του 23χρονου, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από τους πυροβολισμούς του γιου της, μεταφερόταν για ώρες από νοσοκομείο σε νοσοκομείο!

Αρχικά η γυναίκα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο και μπήκε στο νοσοκομείο του Ρίου για να της γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, χρειάστηκε να μεταφερθεί ξανά (!), αυτή τη φορά στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, γιατί στο νοσοκομείο του Ρίου δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι στη μονάδα εντατικής θεραπείας!

Οι γιατροί λένε πάντως, ότι το επόμενο 24ωρο είναι κρίσιμο για την γυναίκα, η οποία έχει τραύμα στο κεφάλι…

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 23χρονος παρουσιάστηκε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα και συνελήφθη. Με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας. Επίσης, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, βρέθηκε και κατασχέθηκε και η κυνηγετική καραμπίνα με την οποία ο 23χρονος πυροβόλησε την μητέρα του και τον 21 ετών φοιτητή, χωρίς ευτυχώς να καταφέρει να τον τραυματίσει.

Πηγή: ΤΑΤΙΑΝΑ live,newsit.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ