Η τραγική ιστορία της κοπέλας που διαμελίστηκε από νταλίκα στην Λάρισα (εικόνες)

Η τραγική ιστορία της κοπέλας που διαμελίστηκε από νταλίκα στην Λάρισα (εικόνες)

Στη θλιψη βυθισε την τοπική κοινωνία της Λάρισας, η είδηση του θανάτου της 30χρονης Πωλίνας Τσαπακίδου, σε τροχαίο ατύχημα με νταλίκα.

Η ίδια προσπάθησε να διασχίσει με ποδήλατο την παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης, στη διασταύρωση με την οδό Βόλου. Εκεί την παρέσυρε νταλίκα.

Όπως ανέφεραν στο  protothema.gr συγγενικά πρόσωπα της άτυχης κοπέλας, η Πωλίνα που καταγόταν από την Νάουσα, τον Σεπτέμβριο επρόκειτο να παντρευτεί.

Η τραγική ιστορία της κοπέλας που διαμελίστηκε από νταλίκα στην Λάρισα (εικόνες)

Τώρα, η πεθερά της με την οποία η Πωλίνα ετοίμαζε τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου της, καλείται να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της κηδείας της άτυχης κοπέλας γιατί ο γιος της είναι ράκος, όπως η ίδια λέει συγκλονισμένη στο  protothema.gr.

«Τα παιδιά είχαν αρραβωνιαστεί πριν από τέσσερα χρόνια και ετοιμαζόμασταν για γάμο. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι πήγαινε στο γυμναστήριο με το ποδήλατο κι όταν σταμάτησε στο φανάρι, δίπλα της σταμάτησε και μια νταλίκα. Όταν άναψε το πράσινο, προφανώς από απροσεξία του οδηγού που δεν την είδε, η νταλίκα παρέσυρε την Πωλίνα που έπεσε στις πίσω ρόδες της νταλίκας. Περιμένουμε από την τροχαία να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για το δυστύχημα, δεν γνωρίζω περισσότερα. Το σπίτι της ήταν εκεί κοντά που έγινε το δυστύχημα και συνήθιζε να παίρνει το ποδήλατο για να πηγαίνει στη δουλειά της που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Αυτός ο δρόμος είναι πολύ επικίνδυνος» λέει  συγκλονισμένη στο protothema.gr η πεθερά της άτυχης Πωλίνας και συνεχίζει:

«Μόλις ενημερωθήκαμε για το τραγικό περιστατικό, χρειάστηκε να κάνω εγώ την αναγνώριση γιατί ο γιος μου δεν είχε τη δύναμη και το κουράγιο να το κάνει. Ο  γιος μου περνάει πολύ δύσκολες ώρες  τώρα, το ίδιο και οι γονείς της γιατί δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιήσεις το ξαφνικό χαμό του παιδιού σου».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, από την πλευρά του οδηγού της νταλίκας υπάρχουν 4-5 μάρτυρες που έχουν καταθέσει ότι δεν έφταιγε καθώς η κοπέλα ήταν σε «τυφλό» σημείο ενώ αυτός είχε ανάψει φλας για να στρίψει και γι’ αυτό δεν οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Πηγή: topontiki.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ