Απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου της 39χρονης στη Σκιάθο – Σοκ από την ιατροδικαστική έκθεση

Απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου της 39χρονης στη Σκιάθο – Σοκ από την ιατροδικαστική έκθεση

 Απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου μιας 39χρονης μητέρας δύο παιδιών το 2015 στη Σκιάθο, καθώς κατέρρευσαν οι αρχικές εκτιμήσεις για τους λόγους που η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, από γροθιά φέρεται να επήλθε ο θάνατος της 39χρονης Σόνιας Αρμακόλα, τον Σεπτέμβριο του 2015, που κατέληξε στο Νοσοκομείο Βόλου, ύστερα από τροχαίο ατύχημα στη Σκιάθο, όπως αποφαίνεται ο ιατροδικαστής και χημικός-τοξικολόγος, καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Θεσσαλονίκης, Ματθαίος Τσούγκας, στην ιατροδικαστική του γνωμάτευση.
Η ιατροδικαστική γνωμάτευση αυτή έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα για τα αίτια θανάτου της 39χρονης από πτώση σε τροχαίο ατύχημα και να συμφωνήσει με την άποψη που εξέφραζαν όλο αυτό το διάστημα οι συγγενείς της, ότι ήταν ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σημειώνεται ότι η 39χρονη είχε μεταφερθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου χωρίς τις αισθήσεις της

Σύμφωνα με καταθέσεις που είχαν δώσει τότε μέλη της παρέας της με τα οποία διασκέδαζε, το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε έπεσε σε λακούβα με αποτέλεσμα η Σόνια Αρμακόλα να πέσει και να χτυπήσει στο χέρι και το πόδι.

Γιατρός που την εξέτασε είχε δηλώσει ότι δεν διέγνωσε τραύμα στο κεφάλι ούτε καν σκόνη από την πτώση που υποτίθεται ότι είχε προηγηθεί, προσθέτοντας ότι αρκετές ώρες μετά τη διακομιδή της 39χρονης πληροφορήθηκε πως είχε αιμάτωμα στο κεφάλι.
Η οικογένεια της Σόνιας από την πρώτη στιγμή επέμενε ότι η 39χρονη δεν είχε χάσει τη ζωή της λόγω του τροχαίου ατυχήματος υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Σημειώνεται ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, που δεν έχει ακόμη κλείσει τον φάκελο της υπόθεσης, είχε ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον οδηγό της μηχανής, στην οποία επέβαινε η άτυχη γυναίκα.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ