Άλλαξε… πρακτορείο, έπαιξε τα νούμερα της συζύγου και κέρδισε 4,7 εκατ. στο Τζόκερ

Άλλαξε… πρακτορείο, έπαιξε τα νούμερα της συζύγου και κέρδισε 4,7 εκατ. στο Τζόκερ

Ο υπερτυχερός από την Ξάνθη χρειάστηκε να περιμένει δύο χρόνια πριν του χαμογελάσει η τύχη

Ποια είναι η συνταγή για να πιάσει κάποιος το Τζόκερ και να γίνει εκατομυριούχος μέσα σε λίγα λεπτά; Την απάντηση δεν θα τη βρείτε γραμμένη σε κανένα βιβλίο. Φαίνεται πως είναι ένας συνδυασμός τύχης και… τρελής τύχης, με αρκετή δόση από έμπνευση. Την Κυριακή που πέρασε, ένας υπερτυχερός στην Ξάνθη «έσπασε την μπάνκα», καθώς κέρδισε σχεδόν 4,7 εκατ. ευρώ! Ποια ήταν τα βήματα που ακολούθησε; Πρώτον, άλλαξε… πρακτορείο. Δεύτερον, έπαιζε με εμμονή τα νούμερα που «εμπνεύστηκε» η σύζυγός του!

Η δικαίωση άργησε δύο χρόνια, αλλά ήρθε. Δύο φορές κάθε εβδομάδα, ο εκατομμυριούχος πλέον από την Ξάνθη, έπαιζε το ίδιο δελτίο. Την Κυριακή κάτι άλλαξε στις συνήθειές του. Πληροφορήθηκε για ένα… τυχερό πρακτορείο, το οποίο πρόσφατα, όπως τού είπαν, έδωσε 100.000 ευρώ σε έναν τυχερό.

Αυτό ήταν. Έφυγε από το… συνηθισμένο πρακτορείο και πήγε στο… τυχερό. Την Κυριακή δεν ενημερώθηκε για την κλήρωση. Δύο χρόνια χωρίς επιτυχία, είχε καναντήσει ρουτίνα για τον ίδιο. Την επομένη όμως, διάβασε την κλήρωση. Την πρώτη φορά δεν το πίστεψε. Χρειάστηκε και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη, πολλές φορές, για να πειστεί και ο ίδιος ότι είχε κερδίσει πάνω από 4,7 εκατ. ευρώ!

Τα υπόλοιπα αποτελούν ιστορία. Ο υπερτυχερός από την Ξάνθη άλλαξε πρακτορείο γιατί… έτσι έκρινε και επέμεινε στην έμπνευση της συζύγου. Το ρίσκο της αλλαγής, σε συνδυασμό με την πίστη στο σύστημα των τριών ευρώ.
Στη φωτογραφία οι ιδιοκτήτες του γούρικου πρακτορείου με τους υπεύθυνους δημοσίων σχέσων του ΟΠΑΠ.

Πηγή: protothema.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ