Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Σκοτώθηκε στην εθνική Πατρών – Πύργου ενώ πήγαινε να δει τον νεογέννητο γιο του

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Σκοτώθηκε στην εθνική Πατρών – Πύργου ενώ πήγαινε να δει τον νεογέννητο γιο του

Μια πραγματικά απίστευτη και τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε χθες το πρωί στο οδόστρωμα της εθνικής Πατρών – Πύργου, όταν σε καραμπόλα τριών οχημάτων, σκοτώθηκε ένας 35χρονος άντρας, ο Λευτέρης Στασινόπουλος από τα Λεχαινά. Το αυτοκίνητό του κυριολεκτικά διαλύθηκε όταν «σφήνωσε» κάτω από μια νταλίκα και ο 35χρονος άφησε την τελευταία του πνοή πριν προλάβει να χαρεί το παιδί του.

Στο άκουσμα της είδησης όσοι τον γνώριζαν στα Λεχαινά, κυριολεκτικά πάγωσαν. Ο ίδιος ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ τον πάντρεψε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο των Λεχαινών με τη σύζυγό του Μαρία στις 13 Ιανουαρίου. Στις 19 ο Λευτέρης Στασινόπουλος, έκλεισε τα 35 του χρόνια και τη Δευτέρα 23 Γενάρη πήρε το μεγαλύτερο δώρο, με τον ερχομό του γιού του στον κόσμο. Ο 35χρονος εργαζόταν σε εταιρία συσκευασίας και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων της περιοχής.

Η σύζυγός και οι συγγενείς του δεν γνώριζαν για ώρες τίποτα για το τραγικό συμβάν. Αργά το απόγευμα – σύμφωνα με πληροφορίες – ο πεθερός του μετέβη στο νοσοκομείο για να αναγνωρίσει τη σορό του…

Δείτε τι είχε ανεβάσει στο facebook μία ημέρα πριν:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ