Νέα δίωξη για τον φόνο του δάσκαλου στο Αγρίνιο

Νέα δίωξη για τον φόνο του δάσκαλου στο Αγρίνιο

Το πρόσωπο αυτό κλήθηκε να απολογηθεί και μετά το πέρας της διαδικασίας αφέθηκε ελεύθερο χωρίς περιοριστικούς όρους.

Αναμένεται να  παραπεμφθεί σε δίκη που θα ορίσει ο αρμόδιος Εισαγγελέας Εφετών στον οποίο θα διαβιβαστεί η δικογραφία,  όταν συνταχθεί το σχετικό παραπεμπτικό βούλευμα.

Εκκρεμούν και άλλες διώξεις για τον φόνο…

Νομικοί μιλούν για θολό τοπίο στην περιοχή του Αγρινίου που κάποια στιγμή πρέπει να ξεκαθαρίσει…

Τον Απρίλιο του 2017, ανακριτής και εισαγγελέας είχαν ασκήσει διώξεις  με την ίδια κατηγορία εναντίον δύο άλλων ατόμων του περιβάλλοντος του Μέντζου. Τα δυο άτομα που  κατηγορούνται αναμένεται να παραπεμφθούν  σε δίκη.Οι διώξεις πλέον είναι τρεις  για πρόσωπα που δεν φαίνεται στην παρούσα φάση να έχουν κοινό κίνητρο, αλλά κατηγορούνται για τη δολοφονία του δάσκαλου.

Νέα δίωξη για τον φόνο του δάσκαλου στο Αγρίνιο

Το «ολοκαύτωμα»…

Ο Νίκος Μέντζος  46 χρόνων, πατέρας ενός παιδιού, βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2011, σε χωράφι ιδιοκτησίας του στη θέση Ρουπακιά Αγρινίου. Οι Αρχές μίλησαν αρχικά για αυτοκτονία ή ατύχημα. Τα αδέλφια και οι γονείς του άτυχου δάσκαλου με όσα μέσα διέθεταν, κατάφεραν παρά τα αρχικά λάθη των Αρχών, να αποκλείσουν την εκδοχή του ατυχήματος ή της αυτοκτονίας και να εδραιώσουν με ειδικούς, αυτή την δολοφονίας.

Με τη συμβολή της έρευνας του «Τούνελ» οι Αρχές στην πορεία αξιοποίησαν σημαντικές μαρτυρίες που άνοιξαν τον δρόμο για να φωτιστεί το φρικιαστικό αυτό έγκλημα.

Πηγή: anikolouli.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ