Ρουβάς-Ζυγούλη παντρεύονται με παρανυφάκια τα παιδιά τους!

Ρουβάς-Ζυγούλη παντρεύονται με παρανυφάκια τα παιδιά τους!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισαν να γιορτάσουν τη σχέση τους με ένα γάμο! Μια γιορτή θα είναι το μυστήριο που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο και θα ενώσει το ζευγάρι με τα ιερά δεσμά. Στη συνείδηση του κόσμου αλλά και στην καθημερινότητά τους είναι άλλωστε ήδη παντρεμένοι!

Οι προετοιμασίες για το ευτυχές γεγονός έχουν ξεκινήσει δειλά δειλά. Ο πυρετός τους θα αρχίσει όταν ο Σάκης Ρουβάς ολοκληρώσει τις επαγγελματικές του εκκρεμότητες και θα πλησιάζει η μεγάλη στιγμή.

H Κάτια Ζυγούλη ωστόσο είναι από τώρα κατασταλαγμένη, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, στο ότι θα φορέσει νυφικό από Έλληνα σχεδιαστή. Η αγάπη της για την ελληνική μόδα και τους Έλληνες δημιουργούς είναι γνωστή και μη εξαιρετέα και η συμβολή της στην ανάδειξή τους.

Άλλο ένα στοιχείο που το λαμπερό ζευγάρι γνωρίζει από τώρα είναι ότι παρανυφάκια θα είναι τα παιδιά! Η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Ρουβάς junior. Τα 4 παιδιά τους και η γλυκιά πίεση που τους ασκούν είναι και ο λόγος που αποφάσισαν το 13ο έτος της σχέσης τους να είναι και το τυχερό.
Πηγή:tlife.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ