Μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή ο συλληφθείς για τη δολοφονική επίθεση στον φοιτητή

Μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή ο συλληφθείς για τη δολοφονική επίθεση στον φοιτητή

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται ένας από τους δράστες της άγριας επίθεσης οπαδών της Χρυσής Αυγής σε 24χρονο φοιτητή.  Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για έναν 42χρονο τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία πρόκειται για έναν 42χρονο, ιδιοκτήτη της καφετέριας Bristol, στους Αμπελοκήπους, η οποία είναι στέκι μελών της Χρυσής Αυγής.

Ο συλληφθείς ήταν υποψήφιος βουλευτής στο νομό Αρτας, γραμματέας στην Τοπική Οργάνωση Αμπελοκήπων και μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή, αφού στις 31 Δεκεμβρίου του 2012, διορίστηκε στο γραφείο του “φύρερ” Νίκου Μιχαλολιάκου.

Η έρευνα της Κρατικής Ασφάλειας συνεχίζεται για τον εντοπισμό και την σύλληψη των υπολοίπων δραστών. Το περιστατικό είχε συμβεί το μεσημέρι της Παρασκευής στους Αμπελόκηπους, όταν η ομάδα των ταγμάτων ασφαλείας της Χρυσής Αυγής ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας τον άτυχο φοιτητή επειδή τους θύμιζε «Ρουβίκωνα».

Ο φοιτητής διακομίστηκε και νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.
O ίδιος αρνείται τη συμμετοχή στον ξυλοδαρμό. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων δραστών συνεχίζονται…
Πηγή: topontiki.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ