Μαίρη Τσώνη: «Δεν είμαι καλά, ελάτε να με πάρετε» είπε στο ΕΚΑΒ πριν πεθάνει- Το πόρισμα για τα αίτια θανάτου της

Μαίρη Τσώνη: «Δεν είμαι καλά, ελάτε να με πάρετε» είπε στο ΕΚΑΒ πριν πεθάνει- Το πόρισμα για τα αίτια θανάτου της

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στα καλλιτεχνικά στέκια η είδηση του θανάτου της νεαρής ηθοποιού και τραγουδίστριας Μαίρης Τσώνη. Εν τω μεταξύ και ενώ ακόμη τα αίτια του θανάτου της 30χρονης παραμένουν αδιευκρίνιστα, νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την προφορική ενημέρωση που είχει η αστυνομία από το ΕΚΑΒ και που δημοσιεύει η εφημερίδα «Espresso», η ίδια η ηθοποιός είχε τηλεφωνήσει το πρωί της Δευτέρας στο ΕΚΑΒ για να ζητήσει βοήθεια.

«Δεν είμαι καλά, ελάτε να με πάρετε» φέρεται να είπε στο κέντρο του ΕΚΑΒ η 30χρονη ηθοποιός ενημερώνοντας δίνοντας παράλληλα τη διεύθυνση του σημείου που βρισκόταν στα Εξάρχεια.

Όταν το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφτασε στο διαμέρισμα που τους είχε υποδείξει η ίδια, την πόρτα άνοιξε ένας ηλικιωμένος άντρας, ο οποίος ήταν φοβισμένος και ενημέρωσε ότι η νεαρή είχε χάσει τις αισθήσεις της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον ηλικιωμένο άντρα, η νεαρή ηθοποιός τον βοηθούσε στις δουλειές του σπιτιού και τον φρόντιζε.

Οι τραυματιοφορείς διαπίστωσαν ότι ο θάνατος της δεν προήλθε από εγκληματική ενέργεια ή κάτι άλλο περίεργο.

Η εκπομπή “Tatiana Live” της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon, επικοινώνησε με τον προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Νίκο Καρακούκη, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος ήταν αιφνίδιος. “Υπέστη πνευμονικό οίδημα και συμφόρηση πνευμόνων απλά ακόμα δεν μπορούμε να πούμε τι ήταν αυτό που το προκάλεσε. Οι τοξικολογικές και ιστολογικές θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου της”.

Στα Χανιά η κηδεία της
Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο “αντίο” στην 30χρονη ηθοποιό και τραγουδίστρια, την Πέμπτη 11 Μαΐου, στις 5 μ.μ., από τον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννου Ελεήμονος στο Γκαλαγκάδο Ακρωτηρίου Χανίων, όπου θα ψαλλεί η Εξόδιος ακολουθία.

Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Χορδακίου Ακρωτηρίου Χανίων. Η σορός θα βρίσκεται στο Ναό από ώρα 3 μμ.

Πηγή:protothema.gr ,newsit.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ