Φρίκη στη Λέσβο: Πατέρας βίαζε επί δύο χρόνια την ανήλικη κόρη του

Φρίκη στη Λέσβο: Πατέρας βίαζε επί δύο χρόνια την ανήλικη κόρη του

«Μουδιασμένη» είναι η κοινωνία της Λέσβου, μετά τη σύλληψη ενός πατέρας που βίαζε επί δύο χρόνια την 13χρονη ανήλικη κόρη του.

Οι άντρες της Ασφάλειας Μυτιλήνης συνέλαβαν την Τρίτη στο χωριό Θερμή έναν άντρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του, βίαζε την 13χρονη ανήλικη κόρη του επί δύο χρόνια.

Το άτυχο κοριτσάκι ζούσε ένα φρικιαστικό μαρτύριο και ο φόβος ήταν αυτός που δεν της επέτρεπε να μιλήσει σε κανέναν για τη βαρβαρότητα που βίωνε όλο αυτό τον καιρό. Η συμπεριφορά της όμως στο Γυμνάσιο όπου πήγαινε προβλημάτιζε τους καθηγητές της.

Έτσι σιγά – σιγά αποκάλυψε στον καθηγητή της τη φρίκη που γνώριζε όλο αυτό τον καιρό από τον βιολογικό της πατέρα. Ο Αλβανός πατέρας έχει άλλα τέσσερα παιδιά και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα για να απολογηθεί τη Τετάρτη.

Σοκ και στην Κρήτη
Ενώ μόλις χθες αποκαλύφθηκε και στην Κρήτη άλλη μία φρικιαστική ιστορία. Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε14χρονη στην αστυνομία, έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον πατέρα, γεγονός που συνέβαινε τους τελευταίους έξι μήνες.

Οι αστυνομικοί σοκαρισμένοι δε μπορούσαν να πιστέψουν, αυτά που τους περιέγραφε το ανήλικο κορίτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του κοριτσιού είχαν χωρίσει και η 14χρονη έμενε μαζί με τη μητέρα της. Συχνά όμως επισκεπτόταν και τον 47χρονο πατέρα της.

Μετά την καταγγελία του κοριτσιού, ο 47χρονος αναζητήθηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Από την πρώτη στιγμή αρνείται κάθε κατηγορία, ενώ ζήτησε και πήρε αναβολή για να απολογηθεί αύριο ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου.

Πηγή:altsantiri.gr, cretapost.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ