Πως να ντυθείς για να φαίνεσαι πιο ψηλή!

Πως να ντυθείς για να φαίνεσαι πιο ψηλή!

Δεν υπάρχει γυναίκα που να είναι πλήρως ικανοποιημένη με την εμφάνιση της. Άλλες έχουν περιττά κιλάκια και άλλες είναι πιο κοντές με καμπύλες. Τον βασικότερο ρόλο όμως, για να δείχνουμε πιο κομψές και να καλύπτουμε τις ατέλειες μας τον παίζουν τα ρούχα που επιλέγουμε να φορέσουμε, μιας και υπάρχουν tricks ντυσίματος για όλες τις περιπτώσεις.

Πολλές φορές, χωρίς να το καταλαβαίνουμε κάνουμε στυλιστικά λάθη που προσθέτουν κιλά, κάνοντας την εμφάνιση μας λιγότερο ελκυστική. Με τον κατάλληλο συνδυασμό ρούχων όμως, μπορούμε να πετύχουμε μέχρι και το να φαίνονται τα πόδια μας πιο ψηλά, οπότε να δείχνει και η σιλουέτα μας ψηλόλιγνη και άκρως εντυπωσιακή.

Τι μπορείς όμως να κάνεις ώστε να φαίνεσαι πιο ψηλή;

                                                     Επέλεξε τα σωστά παπούτσια και αξεσουάρ

Πως να ντυθείς για να φαίνεσαι πιο ψηλή!
Ο πιο εύκολος τρόπος για να δείχνεις πιο ψηλή, όπως πολύ καλά μπορεί να φαντάζεσαι, είναι το να φοράς ψηλοτάκουνα παπούτσια. Πέρα από το ύψος των παπουτσιών όμως, εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και το χρώμα τους, καθώς οι nude αποχρώσεις επιμηκύνουν τα πόδια μας, ενώ τα μαύρα παπούτσια που δένουν ψηλά στο πόδι, μας κάνουν να δείχνουμε πιο κοντές.

Όσο για τα αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις, παρόλο που είναι στην μόδα τα chokers για τον λαιμό, καλό θα ήταν να τα αποφεύγεις και να προτιμάς τα μακριά κολιέ, καθώς ένα σφιχτό choker θα δώσει έμφαση στο πλάτος του σώματος σου.

                                                  Πρόσεχε πως φοράς τα ρούχα με τις ρίγες

Πως να ντυθείς για να φαίνεσαι πιο ψηλή!
Είναι γνωστό πως οι οριζόντιες ρίγες προσθέτουν όγκο και πόσο μάλλον αν φοράς μια φούστα μέχρι το γόνατο, η οποία είναι επίσης ριγέ, θα φαίνεσαι πιο κοντή και δεν θα ξεχωρίζει η μέση σου για να έχεις ένα πιο θυλικό σύνολο. Το ιδανικότερο είναι να συνδυάσεις ένα ριγέ τοπ με μια μονόχρωμη midi φούστα.

                                                  Επέλεξε jeans και τσάντες με βάση το ύψος σου

Πως να ντυθείς για να φαίνεσαι πιο ψηλή!
Αν δεν φημίζεσαι για το ύψος σου και φοράς jean παντελόνια τα οποία είναι σχετικά κοντά – προφανώς δεν αναφέρομαι στα σορτς – το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δείχνεις ακόμη πιο κοντή.

Αντ’ αυτού μπορείς να επιλέξεις ένα μακρύ τζιν και να το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα παπούτσια και ένα crop top ή εναλλακτικά να γυρίσεις το παντελόνι σου, ώστε να φαίνεται ο αστράγαλος. Και σε περίπτωση που θέλεις να φορέσεις κάτι ριγέ, φρόντισε οι ρίγες να είναι πάντα κάθετες.

Όσο για τις τσάντες που μπορείς να διαλέξεις για να ολοκληρώσουν το look σου, θα πρέπει να είναι ανάλογες με το σωματότυπό σου. Όσο πιο αδύνατη και μινιόν είσαι τόσο πιο μικρή θα πρέπει να είναι και η τσάντα σου.

                                                                Δοκίμασε ένα palazzo παντελόνι

Πως να ντυθείς για να φαίνεσαι πιο ψηλή!
Το συγκεκριμένο στυλ παντελονιών είναι πολύ στην μόδα από το 2014 και είναι μια εξαιρετική επιλογή που μπορείς να κάνεις, μιας και μπορούν να καλύψουν τα ψηλά σου παπούτσια, ενώ ταυτόχρονα θα δίνουν μήκος στα πόδια σου. Προσπάθησε όμως να κρατήσεις απλό το outfit σου, φορώντας ένα μονόχρωμο crop top και όχι μια μακριά μπλούζα.

                                                                          Φόρεσε pencil φούστες

Πως να ντυθείς για να φαίνεσαι πιο ψηλή!
Γενικότερα οι pencil φούστες έχουν την ιδιότητα να μας δείχνουν πιο αδύνατες και ψηλές, αρκεί πάντα να τις φοράμε σωστά. Ο καλύτερος συνδυασμός είναι με ένα λευκό πουκάμισο ή μπλούζα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να τα αφήνουμε απ’ έξω, οπότε φρόντισε να βάζεις το πουκάμισο ή την μπλούζα σου μέσα από την φούστα.

                                                             Φόρεσε σωστά το φόρεμα πουκάμισο

Πως να ντυθείς για να φαίνεσαι πιο ψηλή!
Τέλος, ένα φόρεμα πουκάμισο ταιριάζει σε σχεδόν όλες τις γυναίκες. Παρόλα αυτά όμως, μπορούν να μας κάνουν να δείχνουμε πιο κοντές και με παραπανίσια κιλά στην περιοχή της περιφέρειας και της μέσης. Οπότε το βασικό είναι να το φορέσεις σωστά.

Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν για να μην έχεις κάποιο από αυτά τα προβλήματα; Φόρεσε κατά προτίμηση ένα μονόχρωμο πουκάμισο με μία λεπτή ζώνη για να τονίσεις την μέση σου και δίπλωσε τα μανίκια σου. Ειδικά τα μανίκια των 3/4 δείχνουν πάντα εξαιρετικά!

Πηγή: ediva.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ