Αθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η πολυτελέστατη έπαυλη που έπιασε επ’αυτοφόρω τον Doda Miranda να την απατά

Αθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η πολυτελέστατη έπαυλη που έπιασε επ’αυτοφόρω τον Doda Miranda να την απατά

Λίγο πριν το τέλος του γάμου της Αθηνάς Ωνάση με τον Doda Miranda, το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει μία μοναδική αγορά ακινήτου. Η πλούσια κληρονόμος, είχε αποφασίσει για την αγορά ενός υπερπολυτελέστατου οικήματος.

Αυτή την περίοδο βιώνει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της και το σπίτι που θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, είναι η έπαυλη που αγόρασε η Ωνάση πριν το διαζύγιο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου, μέσα σε αυτό φέρεται να «συνέλαβε» τον Βραζιλιάνο να την απατά!

Πρόκειται για μια υπερπολυτελή κατοικία 480τμ στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, ένα συγκρότημα προορισμένο να κατοικιών δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει επίγειο παράδεισο όχι μόνο του ζευγαριού και των αγαπημένων τους αλόγων. Η έπαυλη είναι χτισμένη μέσα σε οικόπεδο 2 στρεμμάτων και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 6 μαρμάρινα μπάνια, μια μοντέρνα κουζίνα και φυσικά όλες τις ανέσεις.

Εκτός από την υπερπολυτελή κατοικία, σε έκταση 25 στρεμμάτων απλώνονται υπερσύγχρονοι στάβλοι για τα αγαπημένα άλογα του πρώην ζευγαριού.

Δείτε στιγμιότυπα.

Αθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η πολυτελέστατη έπαυλη που έπιασε επ’αυτοφόρω τον Doda Miranda να την απατάΑθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η πολυτελέστατη έπαυλη που έπιασε επ’αυτοφόρω τον Doda Miranda να την απατάΑθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η πολυτελέστατη έπαυλη που έπιασε επ’αυτοφόρω τον Doda Miranda να την απατάΑθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η πολυτελέστατη έπαυλη που έπιασε επ’αυτοφόρω τον Doda Miranda να την απατάΑθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η πολυτελέστατη έπαυλη που έπιασε επ’αυτοφόρω τον Doda Miranda να την απατάΑθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η πολυτελέστατη έπαυλη που έπιασε επ’αυτοφόρω τον Doda Miranda να την απατά

Πηγή: peoplegreece.com