O πονηρός τρόπος με τον οποίο γυμνάζονται οι Γαλλίδες θα αλλάξει την καθημερινότητα σου

O πονηρός τρόπος με τον οποίο γυμνάζονται οι Γαλλίδες θα αλλάξει την καθημερινότητα σου

Έχεις ακούσει αυτό που λένε «αν δεν έχεις διάθεση για γυμναστική δεν υπάρχει λόγος να πιέζεις τον εαυτό σου»; Είναι μία πραγματικότητα ότι όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή έτσι και η καθημερινή μας προπόνηση έχουν περισσότερο να κάνουν με τη στάση μας και με την οπτική μεριά απ’ όπου κοιτάμε το σώμα και την ευεξία μας.

Οι Γαλλίδες είναι γνωστές για το σεξαπίλ της αλλά και για το φυσικό τρόπο τους απέναντι στη ζωή, το ανεπιτήδευτο στυλ ομιλίας και ντυσίματος τους, το κουλ γέλιο τους, την καθαρότητα των κινήσεων τους.

Μία Γαλλίδα δεν χάνει χρόνο ανησυχώντας για το παραπάνω ποτήρι κρασί που ήπιε το προηγούμενο βράδυ στο εστιατόριο ή για την γυμναστική που βαρέθηκε να κάνει. Απλά μετατρέπει την καθημερινότητα της σε διόδους άσκησης που την κάνουν να νιώθει μόνιμα πιο ενεργητική και πιο χαρούμενη.

Αφήνει το αμάξι και πάει με τα πόδια, δεν παίρνει το ασανσέρ αλλά προτιμάει τις σκάλες, δεν στέλνει τον φίλο της στο σούπερ μάρκετ αλλά απολαμβάνει να κουβαλάει τα ψώναι και ευχαριστιέται τις βόλτες στην πόλη.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι η πιο πονηρή, εναλλακτική γυμναστική του κόσμου. Ή αλλιώς ένας πιο υγιής τρόπος να ζεις. Με ένταση στο τέρμα για τη ζωή.

Πηγή: womantoc.gr