Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε ποτέ το σεσουάρ μαλλιών των ξενοδοχείων

Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε ποτέ το σεσουάρ μαλλιών των ξενοδοχείων

Ένα πράγμα που οι άνθρωποι σπάνια παίρνουν μαζί τους στις διακοπές, είναι το πιστολάκι μαλλιών καθώς πιάνει πολύ χώρο στην βαλίτσα και άλλωστε είναι κάτι που προσφέρουν τα περισσότερα ξενοδοχεία.

Βέβαια, μετά από τα αποτελέσματα νέας έρευνας, δεν θα εμπιστευτείτε πότε ξανά ξένο πιστολάκι διότι όπως έχει αποδειχθεί το να χρησιμοποιεί κανείς το συγκεκριμένο αντικείμενο στις ξενοδοχειακές μονάδες μπορεί να αποβεί καταστροφικό για την υγεία του.

Ο λόγος; Τα εκατομμύρια μικρόβια που κυκλοφορούν πάνω σ’ αυτό, καθώς αποτελεί από τα φαινομενικά πιο ”αθώα” αντικείμενα που υπάρχουν μέσα στις τουαλέτες, με αποτέλεσμα… να μην απολυμαίνεται ποτέ.

Μπορεί τα δωμάτια να καθαρίζονται επιμελώς μετά την αναχώρηση των προηγούμενων θαμώνων, ωστόσο το σεσουάρ δεν ανήκει στην επικίνδυνη ζώνη στην οποία ανήκουν η μπανιέρα, ο νιπτήρας και η λεκάνη. Αποτέλεσμα; Να αποτελεί ξεκάθαρη εστία μικροβίων.

Στην ίδια κατηγορία με το πιστολάκι μαλλιών ανήκουν τα πόμολα και φυσικά οι διακόπτες. Γεγονός που σημαίνει πως καμία καθαρίστρια δεν θα φροντίσει να εξαφανίσει από πάνω του τα ίχνη των προηγούμενων ενοίκων του δωματίου.

Πηγή: newmoney.gr