Μπουρδούμης – Χατζηγεωργίου: Η αφορμή που οδήγησε στον επεισοδιακό χωρισμό

Μπουρδούμης – Χατζηγεωργίου: Η αφορμή που οδήγησε στον επεισοδιακό χωρισμό

Ετσι ξαφνικά όπως ερωτεύτηκαν, ακριβώς έτσι χώρισαν. Ο έρωτας του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου θυμίζει σενάριο ταινίας… Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, αποφάσισαν να παντρευτούν μετά από μια ρομαντική πρόταση στη Βενετία, λίγο πριν τον γάμο πήγαν για λίγες διακοπές στην Πάτμο και.. χώρισαν ξαφνικά.

Ολα τελείωσαν μετά από έναν έντονο καβγά, ενώ σύμφωνα με νέες πληροφορίες που δημοσιεύει το Down Town, ο επεισοδιακός χωρισμός έγινε στο ξενοδοχείο όπου έμενε το ζευγάρι.

Ενα βράδυ αφού επέστρεψαν από νυχτερινή έξοδο, η Αλεξάνδρα είδε κάποια μηνύματα στο κινητό του Μπουρδούμη τα οποία δεν της άρεσαν και είχαν σχέση με παλαιότερη σύντροφο του ηθοποιού, σύμφωνα πάντα με το Down Town.

Όσα διάβασε την εξόργισαν και σύμφωνα με μαρτυρίες ο καβγάς τους ακούστηκε σε όλο το ξενοδοχείο. «Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε. Τελειώσαμε» φέρεται να ήταν τα λόγια της δημοσιογράφου στον ηθοποιό.

Εκείνος πήρε άρον άρον το πλοίο την επόμενη ημέρα για Πειραιά, ενώ η πρώην αγαπημένη του παρέμεινε στο νησί της Αποκάλυψης με τους φίλους της.

Πλέον, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου βρίσκεται πάλι στον Alpha και σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ τις επόμενες μέρες ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πρόκειται να μαζέψει τα πράγματά του από της σπίτι της δημοσιογράφου στη Γλυφάδα, εκεί που έμεναν το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: thetoc.gr