Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκάλυψε τι θα κάνει μετά το τέλος της εκπομπής της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκάλυψε τι θα κάνει μετά το τέλος της εκπομπής της

Ήταν στα τέλη Ιουνίου όταν έγινε γνωστό πως η συνεργασία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Alpha σταματά, πυροδοτώντας πλήθος φημών για το τηλεοπτικό της μέλλον. Η ίδια απέφυγε να σχολιάσει το φινάλε, ενώ, μέσω των social media, αποκάλυψε το νέο της βήμα!

«Κάποια πράγματα μπορεί να τα αφήσαμε… δεν τα ξεχάσαμε», έγραψε στο Instagram, η παρουσιάστρια, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από την Φιλοσοφική Σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών.

Η εισαγωγή της στο πανεπιστήμιο ήταν ο λόγος που η όμορφη ξανθιά βρέθηκε από την Ρόδο στην Αθήνα, ενώ, σε παλιότερη συνέντευξή της στο People, είχε αποκαλύψει ότι χρωστάει 11 μαθήματα για να πάρει το πτυχίο. «Δεν έχω αφήσει την σχολή. Έχω ακόμη έντεκα μαθήματα να δώσω. Είμαι περήφανη που μπήκα στο πανεπιστήμιο και το να πάρω το πτυχίο μου θα είναι η ολοκλήρωση εκείνου του στόχου μου. Ξέρεις, από 17,5 χρόνων που ήρθα στην Αθήνα δουλεύω. Δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να μην το κάνω και με πήγε λίγο πίσω. Από την άλλη, έμαθα πώς βγαίνουν τα χρήματα, έμαθα ότι πρέπει να κοπιάσεις για να τα αποκτήσεις», είχε πει χαρακτηριστικά.

Κάποια πράγματα μπορεί να τα αφήσαμε..δεν τα ξεχάσαμε όμως🤓 #τοπτυχιομεπεριμενει #backtoschool #👩🏼‍🏫 #📚 #📐 #✏️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Πηγή: peoplegreece.com