Έγκυος για πρώτη φορά στα 40 της πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός!

Έγκυος για πρώτη φορά στα 40 της πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός!

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, αφού, όπως αποκάλυψε, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Ο λόγος για την  Κατερίνα Τσάβαλου που με μια φωτογραφία δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και γράφει χαρακτηριστικά “Baby on board” (“έρχεται το μωρό”) και μοιράζεται τα χαρμόσυνα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η αλήθεια είναι πως η ανατρεπτική 4οχρονη ηθοποιός προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, αλλά μια τόσο ευχάριστη είδηση δεν θα μπορούσε να μην την μοιραστεί με όλους όσους την αγαπούν.

#ohyeah #babyonboard #grateful #gratefulheart #actress @katerinatsavalou #ds #kt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κατερίνα Τσάβαλου (@katerinatsavalou) στις

Τον τελευταίο χρόνο μάλιστα έγινε γνωστή και η σχέση της με τον αγαπημένο της Δημήτρη Στεργίου. Ο σύντροφος της δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, είναι ιδιωτικός υπάλληλος και εργάζεται στον όμιλο Βασιλειάδη. Μάλιστα όπως διαβάσαμε πρόσφατα στη Raellife είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός σκέφτεται για πρώτη φορά σοβαρά το ενδεχόμενο του γάμου.

Μετά τους δύο μήνες σχέσης, οι δυο τους έμειναν κάτω από την ίδια στέγη, στο σπίτι του Δημήτρη στο Παλαιό Φάληρο και η σχέση τους πια φαίνεται πως πάει ένα βήμα παραπέρα.

Έγκυος για πρώτη φορά στα 40 της πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός!

Πηγή: tlife.gr