Έλληνας ηθοποιός ξανά μαζί με την πρώην σύζυγό του 30 χρόνια μετά το διαζύγιο!

Έλληνας ηθοποιός ξανά μαζί με την πρώην σύζυγό του 30 χρόνια μετά το διαζύγιο!

Στην αγκαλιά της πρώην συζύγου του, από την οποία πήρε διαζύγιο πριν από περίπου 30 χρόνια, φαίνεται πως επέστρεψε ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς,  δίνοντας μία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά τους!

Ο λόγος για τον Κώστα Ευρυπιώτη, που απαθανατίστηκε απαθανάτισε στο bar restaurant Mask, στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με την Λίλιαν Μπότση.

Ο ηθοποιός και η δασκάλα χορού γνωρίστηκαν όταν εκείνη δίδασκε κλασσικό μπαλέτο και κινησιολογία στην δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, όπου εκείνος φοιτούσε υποκριτική.

Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος, ωστόσο, η καριέρα και των δύο έγινε η πρώτη προτεραιότητα, με αποτέλεσμα να χωρίσουν. Στο πέρασμα των χρόνων γνώρισαν νέους συντρόφους, παντρεύτηκαν και έκαναν οικογένεια, ωστόσο, όπως αναφέρει η Real News, δεν σταμάτησαν να νοιάζονται ο ένας για τον άλλον και επικοινωνούσαν αρκετά συχνά.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, όταν και οι δύο πήραν διαζύγιο, οι δρόμοι τους ξανασυναντήθηκαν και τώρα είναι και πάλι μαζί.

Έλληνας ηθοποιός ξανά μαζί με την πρώην σύζυγό του 30 χρόνια μετά το διαζύγιο!Έλληνας ηθοποιός ξανά μαζί με την πρώην σύζυγό του 30 χρόνια μετά το διαζύγιο!

Πηγή: peoplegreece.com