Φαίη Ξυλά – Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Βάφτισαν σε στενό κύκλο τον γιο τους! (εικόνες)

Φαίη Ξυλά – Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Βάφτισαν σε στενό κύκλο τον γιο τους! (εικόνες)

Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο αποφάσισαν να κάνουν τη βάφτιση του γιου τους η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος. Το γνωστό ζευγάρι που απέκτησε τον μικρό του πρίγκιπα τον Αύγουστο του 2015 βρέθηκε το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ρηγίλλης για το baby boom.

Ο μικρός που πήρε το όνομα… Πάρις, δεν έφυγε λεπτό από την αγκαλιά των γονιών και των νονών του και ήταν συνεχώς χαμογελαστός. Το μυστήριο έγινε στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου και νονοί του μικρού ήταν οι καλοί φίλοι του ζευγαριού Τάσος Παπανδρέου και Χρυσάνθη Αυγεροπούλου.

Το ζευγάρι που είχε παντρευτεί σε μια παραμυθένια τελετή το 2009 στο Island, αποφάσισε να κάνει τη βάφτιση του αγοριού του σε πιο κλειστό φιλικό και οικογενειακό κύκλο.

Χαμογελαστοί οι γονείς, έφθασαν με τον μπέμπη στην εκκλησία, με την Φαίη Ξυλά να ξεχωρίζει για την κομψή εμφάνισή της.Όσο για το στολισμό της βάφτισης; Ήταν ιδιαίτερα λιτός και είχε σαν θέμα τον Μίκι Μάους…

Δες φωτογραφίες:
Φαίη Ξυλά – Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Βάφτισαν σε στενό κύκλο τον γιο τους! (εικόνες)Φαίη Ξυλά – Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Βάφτισαν σε στενό κύκλο τον γιο τους! (εικόνες)Φαίη Ξυλά – Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Βάφτισαν σε στενό κύκλο τον γιο τους! (εικόνες)Φαίη Ξυλά – Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Βάφτισαν σε στενό κύκλο τον γιο τους! (εικόνες)Φαίη Ξυλά – Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Βάφτισαν σε στενό κύκλο τον γιο τους! (εικόνες)Φαίη Ξυλά – Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Βάφτισαν σε στενό κύκλο τον γιο τους! (εικόνες)Φαίη Ξυλά – Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Βάφτισαν σε στενό κύκλο τον γιο τους! (εικόνες)Φαίη Ξυλά – Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Βάφτισαν σε στενό κύκλο τον γιο τους! (εικόνες)Φαίη Ξυλά – Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Βάφτισαν σε στενό κύκλο τον γιο τους! (εικόνες)

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Πηγή: tlife.gr