Ιωάννα Λίλη: Ο εντυπωσιακός στολισμός του σπιτιού της για τα Χριστούγεννα! (εικόνες)

Ιωάννα Λίλη: Ο εντυπωσιακός στολισμός του σπιτιού της για τα Χριστούγεννα! (εικόνες)

Σε γιορτινό mood έχουν αρχίσει να μπαίνουν οι Έλληνες celebrities, με την Ιωάννα Λίλη να είναι το πιο  πρόσφατο entry στην λίστα με εκείνους που έχουν ήδη στολίσει για τα Χριστούγεννα.

Η παρουσιάστρια δεν αρκέστηκε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά έδωσε γιορτινή «νότα» και σε άλλα σημεία του σαλονιού και της τραπεζαρίας, όπως αποκάλυψε με φωτογραφίες στα social media.

Μια όμορφη-γλυκιά-ηλιόλουστη Καλημέρα σε όλους τους φίλους-φίλες!!! Επειτα από παρότρυνση των παιδιών που λαχταρούν να έρθουν γρήγορα τα Χριστούγεννα-η πιο όμορφη γιορτη του χρόνου- στολίσαμε ,μαζι με φίλους( Καλαιτζής Μπάμπης και Νίκη )! Να είστε όλοι καλά!!! #christmastime #christmasspirit #christmastree #wonderfultime Δεν χρειάζεται πάντα να είμαστε οι καλύτεροι,αλλά να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτο!!!! #wedonotalwaystobe #thebest #weneedtogiveourbest!!! LOVEU!!!!🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🙋

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις

«Μια όμορφη, γλυκιά και ηλιόλουστη καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες! Έπειτα από παρότρυνση των παιδιών που λαχταρούν να έρθουν γρήγορα τα Χριστούγεννα – η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου – στολίσαμε μαζί με φίλους (Καλαϊτζής Μπάμπης και Νίκη ). Να είστε όλοι καλά! Δεν χρειάζεται πάντα να είμαστε οι καλύτεροι, αλλά να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό!», έγραψε στην λεζάντα, με τους διαδικτυακούς της φίλους να εκφράζουν τον εντυπωσιασμό τους και τις ευχές τους για τις γιορτές.

Ιωάννα Λίλη: Ο εντυπωσιακός στολισμός του σπιτιού της για τα Χριστούγεννα! (εικόνες)Ιωάννα Λίλη: Ο εντυπωσιακός στολισμός του σπιτιού της για τα Χριστούγεννα! (εικόνες)Ιωάννα Λίλη: Ο εντυπωσιακός στολισμός του σπιτιού της για τα Χριστούγεννα! (εικόνες)Ιωάννα Λίλη: Ο εντυπωσιακός στολισμός του σπιτιού της για τα Χριστούγεννα! (εικόνες)Ιωάννα Λίλη: Ο εντυπωσιακός στολισμός του σπιτιού της για τα Χριστούγεννα! (εικόνες)
Πηγή: peoplegreece.com