Τι 30,τι 40,τι 50; Οι τάσεις που πρέπει να επενδύσεις σύμφωνα με την ηλικία σου!

Τι 30,τι 40,τι 50; Οι τάσεις που πρέπει να επενδύσεις σύμφωνα με την ηλικία σου!

Είτε σου αρέσει είτε όχι, όλοι μεγαλώνουμε και μπαίνουμε σε νέες  περιόδους της ζωής μας.

Από το να αποκτήσεις την πρώτη σου δουλειά μέχρι να αποκτήσεις το πρώτο σου παιδί και μέχρι να πάρεις σύνταξη, υπάρχουν μερικά κομμάτια που θα πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου, για να φιλοξενήσεις εκείνες τις στιγμές. Και φυσικά αυτά τα κομμάτια θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μοντέρνα και κομψά.

Ωστόσο, έχουμε κατηγοριοποιήσει αυτές τις τάσεις και τα αντικείμενα σύμφωνα με την ηλικία, επενδύοντας και φορώντας πάντα οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις άνετη και σίγουρη. Όταν φτάσει εκείνη η στιγμή, μπορείς να φορέσεις οτιδήποτε σου αρέσει! Εμείς είμαστε εδώ, μόνο για να σου προτείνουμε κομμάτια που αγαπάμε για αυτές τις συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες. Από όμορφες ροζ αποχρώσεις μέχρι statement διαφάνειες, εδώ υπάρχει κάτι για όλους, έστω και μικρό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκετρώσαμε από το whowhatwear, δες παρακάτω ποια είναι η τάση που πρέπει να επενδύσεις, βασισμένη στην ηλικία σου!

Είκοσι (20): Υπέροχες ροζ αποχρώσεις

 

fashion-according-age-1

Το ροζ έχει εμφανιστεί παντού χάρη στις πασαρέλες για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017. Κι ενώ αυτό το χρώμα θα ήταν τέλειο για τις γυναίκες όλων των ηλικιών, αγαπάμε ιδιαίτερα την απόχρωση αυτή για τα κορίτσια που διανύουν τη δεκαετία των 20, καθώς το χρώμα αυτό «φωνάζει» νεανικότητα και διασκέδαση.

Τριάντα (30): Λεοπάρ

 

fashion-according-age-4

Το λεοπάρ είναι ένα διαχρονικό print που πάλι πιστεύουμε ότι μπορεί να φορεθεί σε οποιαδήποτε ηλικία! Αλλά καθώς μπαίνεις τη δεκαετία των 30, χρησιμοποίησε αυτό το print, για να αποδείξεις στον κόσμο ότι δε θα σε πέσεις ψυχολογικά, βγαίνοντας από τη δεκαετία των 20. Το λεοπάρ είναι υπέροχο λόγω του γεγονότος ότι δε θα σε βγάλει εκτός μόδας. Είναι κατάλληλο για τη δουλειά και τείνει να σας κάνει να νιώσετε λίγο πιο δυναμική από το συνηθισμένο.

Σαράντα (40): Παραλλαγές πουκαμίσων

 

fashion-according-age-2
Πηγή: Career Girl Daily

Ευτυχώς, αυτή η τάση έχει «κολλήσει» σε όλους, έστω και για λίγο, επειδή είναι απίστευτα εύκολο να φορεθεί. Είτε πρόκειται για ένα κλασσικό πουκάμισο με κουμπιά, είτε με τους ώμους έξω, είτε πρόκειται και για τα δύο, οι παραλλαγές στα πουκάμισα έχουν την ικανότητα να αναδείξουν τα καλύτερα προσόντα σου σε οποιαδήποτε ηλικία, χωρίς να φαίνεται ότι προσπαθείς πολύ σκληρά γι’ αυτό.

Πενήντα (50): Τολμηρά τζιν

 

fashion-according-age-3

Τα τζιν θα είναι πάντα στη μόδα! Λοιπόν ζήσε λιγάκι και επένδυσε σε ένα τζιν που είναι λιγάκι πιο ενδιαφέρον από το κλασικό σου τζιν. Αγαπάμε τα step-hem τζιν, δηλαδή τα τζιν με κομμένα μπατζάκια, εκείνα με τις αταίριαστες τσέπες, καθώς και αυτά που συνδυάζουν διαφορετικές αποχρώσεις.

Εξήντα (60): Τα statement σανδάλια  (statement slides)

fashion-according-age

Το καλύτερο πράγμα για ένα τέλειο ζευγάρι statement φλατ σανδάλια είναι ότι μπορείς να τα συνδυάσεις εύκολα με ένα οποιοδήποτε outfit, χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Είτε είσαι εθισμένη να φοράς μαύρα είτε λατρεύεις να φοράς πολλά αξεσουάρ, αυτό είναι το ένα και μοναδικό παπούτσι που θα σε χαροποιήσει ότι κι αν γίνει.

Εβδομήντα (70): Καρό & Καρουδάκι

 

fashion-according-age-5

Το καρό και οι παραλλαγές του πάντα ήταν στη μόδα, αλλά τώρα έχουν μία τεράστια στιγμή, κι αυτό σημαίνει ότι καμία ηλικία δεν αποκλείεται από αυτήν την τάση. Δεδομένου ότι το ύφασμα αυτό έχει μία πιο ώριμη αισθητική, νιώθουμε ότι ταιριάζει κατάλληλα σε μία γυναίκα που έχει τα χρόνια μίας όμορφης ζωής κάτω από τη ζώνη της. Αλλά ακόμα κι αν είσαι 18 χρόνων, μπορείς να το φορέσεις κι εσύ! Δεν υπάρχουν κανόνες εδώ!

Πηγή: primadonnavera.gr