Η χρονιά του σκύλου, τι μας επιφυλάσσει 2018

Η χρονιά του σκύλου, τι μας επιφυλάσσει 2018

Τι μας περιμένει σύμφωνα με την κινέζικη αστρολογία

Ο κινέζικος ζωδιακός κύκλος δουλεύει κυκλικά και ολοκληρώνει την πορεία του ανά 12 χρόνια. Κάθε χρόνος σημαδεύται από ένα ζώο. Αν θες να βρεις τι ζώδιο είσαι πρέπει να δεις ποια χρονιά έχεις γεννηθεί.

Το τι ζώο στον κινέζικο ζωδιακό κύκλο είναι ένα κομμάτι του παζλ. Έχε στο νου σου ότι παίζει ρόλο και με ποιο στοιχείο της φύσης σε χαρακτηρίζει, το μέταλλο, το νερό, το ξύλο, η φωτιά ή η γη.

Στην Δυτική αστρολογία υπάρχουν πλανήτες, στην Κινέζικη αστρολογία υπάρχουν οίκοι, οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως πυλώνες και είναι τέσσερις.  Αυτοί οι τέσσερις πυλώνες στηρίζουν την ισορροπία στη ζωή σου.

 Για να ολοκληρώσεις τον κύκλο σου στο κινέζικο ζώδιο πρέπει να διανύσεις μια διαδρομή 60 χρόνων ώστε να περάσει και από τα πέντε στοιχεία αλλά αλλά και κάθε ζώο πρέπει να περάσει από κάθε στοιχείο.

Το 2018 είναι η χρονιά του Σκύλου, το οποίο σημαίνει, περισσότερη σταθερότητα και μεγαλύτερη αίσθηση του να είσαι προσγειωμένος. Τα ζώα που θα έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο δράκος, τα πρόβατα, οι κατσίκες και οι κόκορες.  Αυτοί που θα επωφεληθούν από την ενέργεια του σκύλου είναι ο τίγρης, το κουνέλι και το άλογο.

Πηγή: marieclaire.gr