8 επίσημα φορέματα για όλες τις περιστάσεις!

8 επίσημα φορέματα για όλες τις περιστάσεις!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι γιορτές είναι πάντα γεμάτες από εξόδους, γάμους και βαφτίσια.

Σίγουρα έχεις ήδη μια συλλογή από βραδινά φορέματα ή ακόμα και πιο γιορτινά με παγιέτες. Προφανώς όμως σκέφτεσαι τις φωτογραφίες και τους συγγενείς, όπως όλες μας και δεν θέλεις να σε δει κανείς με το ίδιο φόρεμα!

Γενικά, εάν κάτι είναι κομψό και κλασικό, τις περισσότερες φορές μπορεί να λειτουργήσει ως κομμάτι “πασπαρτού”, δηλαδή να έχει πολλές χρήσεις. Ένα μαύρο μίνι φόρεμα ή ένα κόκκινο μάξι με έξω πλάτη, είναι δύο κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου.

Από την άλλη ένα φόρεμα που θα είναι στις φετινές τάσεις της μόδας και θα έχει κάποιες λεπτομέρειες statement θα σε κάνει να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις. Δες τα 8 πιο Χριστουγεννιάτικα φορέματα που βρήκα για εσένα παρακάτω!

                                                                        Φόρεμα για το ρεβεγιόν!

mauro maxi forema

Ένα μαύρο φόρεμα πάντα είναι στη μόδα και είναι η πιο safe λύση, ειδικά αν αγχώνεσαι για τις στιλιστικές σου επιλογές κάθε φορά που βρίσκεσαι σε μία επίσημη περίσταση. Αν είσαι ψηλή ή εύσωμη τότε χρειάζεται να προτιμήσεις κάτι που αναδεικνύει το σώμα σου με ανοίγματα στο πίσω μέρος.

Το μήκος είναι η λεπτομέρεια που αμέσως κάνει το look σου να φαίνεται πιο επίσημο και γιορτινό. Bonus η πλάτη κορσές!

forema dantela maxi

Το μπούστο και τα χέρια είναι το δυνατό σου σημείο; Τότε διάλεξε ένα maxi μαύρο φόρεμα με λεπτομέρειες στο στήθος όπως δαντέλα. Να θυμάσαι πάντα ότι πρέπει να τονίζεις τα δυνατά σου σημεία για να φοράς το ρούχο και..να μην σε φοράει.

mini kokkino forema

Τα κοντά φορέματα είναι σέξι και διαχρονικά. Προτίμησε ένα κοντό κόκκινο φόρεμα με τελείωμα σε γραμμή Α για να δείχνουν πιο λεπτά και ψηλά τα πόδια σου. Τα χριστουγεννιάτικα υφάσματα με λεπτομέρειες όπως γεωμετρικά σχήματα ή δαντέλα είναι must.

forema kokkino maxi

Σου αρέσει το κόκκινο; Σου έχω ακόμα μια επιλογή για σένα που θέλεις να είσαι σέξι αλλά και chic. Φόρεσε κάτι που θα αναδείξει τις καμπύλες σου με μικρά ανοίγματα σε βαθύ κόκκινο. Αν θέλεις να κάνεις το μπούστο σου να φαίνεται πιο στητό χρησιμοποίησε σουτιέν σιλικόνης για να μην διαγράφονται οι τιράντες.

 Φόρεμα για το γάμο τον Χειμώνα!

mini forema xruso

Οι γάμοι πάντα θέλουν λάμψη γι΄αυτό σου προτείνω ένα μίνι φόρεμα με χρυσά τυπώματα σε όλο το μήκος του ρούχου. Το μαύρο φόντο δένει υπέροχα και εξομαλύνει το έντονο σχέδιο. Μπορείς να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου ζεστό μαύρο παλτό και ψηλές μαύρες μπότες με καλσόν οπάκ δημιουργώντας το τέλειο look.

beloydo forema mayro

Μπορεί είσαι από τις μικρές της παρέα μας αλλά έχεις και εσύ κοινωνικές υποχρεώσεις. Για τον γάμο που έρχεται σου προτείνω ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα σε κοντό μήκος, το οποίο μπορείς να αξιοποιήσεις σε διάφορες περιστάσεις, με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα και τα  αγαπημένα σου μαύρα γοβάκια είναι η ιδανική λύση!

Φόρεμα για τα βαφτίσια τον Χειμώνα!

kokkino forema makru

Είτε είσαι η νονά είτε καλεσμένη ένα φόρεμα με μακρυά φούστα και δαντέλα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Τα βαφτίσια είναι η περίσταση που θα φορέσουμε τα πιο ρομαντικά μας φορέματα, γι’αυτό διάλεξε μια φούστα με όγκο. Είναι η στιγμή να ζήσεις και εσύ για λίγο το πριγκιπικό όνειρο. 

midi mauro forema

Το υπέροχο midi μαύρο φόρεμα είναι η τέλεια επιλογή για τις ξανθιές και τις κοκκινομάλλες. Με δαντέλα κατά μήκος και διαφάνειες σε σημεία κλειδιά είναι σέξι και chic ταυτόχρονα. Κάνε μπούκλες τα μαλλιά σου και προτίμησε μικρά, διακριτικά σκουλαρίκια σε σκούρες αποχρώσεις.

Πηγή: ediva.gr