Τα κραγιόν που χρησιμοποιεί σε όλες τις celebrities η Ρούλα Σταματοπούλου στοιχίζουν μόλις €5!

Τα κραγιόν που χρησιμοποιεί σε όλες τις celebrities η Ρούλα Σταματοπούλου στοιχίζουν μόλις €5!

Οι Ελένη Μενεγάκη, Έλλη Κοκκίνου, Σίσσυ Χρηστίδου, Δέσποινα Καμπούρη, Ελένη Τσολάκη και Χριστίνα Κοντοβά είναι μόνο μερικές από τις διάσημες ελληνίδες που βάφει η Ρούλα Σταματοπούλου. Η beauty expert και celebrity makeup artist είναι αυτή που κρύβεται πίσω από κάθε μακιγιάζ τους που σας εντυπωσιάζει και σας κάνει να αναρωτιέστε ποια προϊόντα έχει χρησιμοποιήσει για να πάτε να τα αγοράσετε και εσείς.

Βασικό κομμάτι κάθε makeup look είναι φυσικά το κραγιόν, για αυτό και όταν συναντήσαμε χθες την Ρούλα, φροντίσαμε να την «ανακρίνουμε» για να μάθουμε όλα τα μυστικά της. Ερώτηση nο1 ήταν φυσικά ποιο brand εμπιστεύεται και χρησιμοποιεί στις πελάτισσες της, αλλά και ποιο είναι το κραγιόν που επιλέγει πιο συχνά.

Θα περιμένατε πως χρησιμοποιεί προιόντα από πανάκριβες εταιρίες, αλλά κάνετε πολύ μεγάλο λάθος, αφού η Ρούλα μας αποκάλυψε πως λατρεύει την εταιρία Lavish. Όσον αφορά στο μακιγιάζ των χειλιών, εμπιστεύεται τυφλά τα Xtra Long Lasting Matte Lip Gloss, τα οποία κυκλοφορούν σε 22 μοναδικές αποχρώσεις, προσφέρουν πλήρη κάλυψη και μένουν σταθερά για ώρες, χωρίς να ξηραίνουν. «Από όταν τα δοκίμασα είναι τα μόνα ματ κραγιόν που χρησιμοποιώ τόσο στην δουλειά μου όσο και σε εμένα προσωπικά», μας εξήγησε.

Η απόχρωση που ξεχωρίζει δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από μία κόκκινη και πιο συγκεκριμένα την no13, η οποία ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και είναι ιδανική για την περίοδο των Χριστουγέννων. Και το καλύτερο; Στοιχίζει μόλις €5!

Πηγή:peoplegreece.com