Το λάθος που κάνεις όταν καθαρίζεις τους καθρέφτες του σπιτιού σου

 Το λάθος που κάνεις όταν καθαρίζεις τους καθρέφτες του σπιτιού σου

Έχεις προσέξει πως όταν καθαρίζεις τον καθρέφτη, για παράδειγμα στο μπάνιο σου, ενώ στην αρχή της κίνησής σου η σκόνη δείχνει να απομακρύνεται, στο τέλος επιστρέφει πάλι εκεί απ’ όπου την πήρες;

Αν βρίσκεις κι εσύ λίγο χρονοβόρο το να καθαρίσεις γρήγορα και αποτελεσματικά τους καθρέφτες του σπιτιού σου, εντοπίσαμε τι φταίει και αντιμετωπίζεις δυσκολίες με αυτό το συγκεκριμένο αντικείμενο. Δε σε κατηγορώ, είσαι κούκλα και θες να το βλέπεις ολοκάθαρα.

Το βασικό σου σφάλμα, λοιπόν, είναι η κίνηση με την οποία καθαρίζεις τον καθρέφτη. Η κυκλική κίνηση, στην πραγματικότητα επαναφέρει τη σκόνη και τα σκουπιδάκια από το πανί, στην επιφάνεια του καθρέφτη, αφήνοντας αυτές τις ραβδώσεις που βλέπεις. Για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα, κούνα το χέρι σου σε μικρά “S” από πάνω προς τα κάτω, ενώ φρόντισε να αλλάξεις και το πανί, το χαρτί κουζίνας ή το κομμάτια υφάσματος που χρησιμοποιείς. Προτίμησε ένα λεπτό πανάκι από μικροΐνες για καλύτερα αποτελέσματα.

Επίσης, ψέκασε το καθαριστικό των τζαμιών στο πανί και όχι κατευθείαν στον καθρέφτη, γιατί μπορεί να εισχωρήσει πίσω από την επιφάνειά του και να δημιουργήσει μαύρες κηλίδες.

Ορίστε, ήταν τόσο απλό.

Πηγή: ladylike.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ