Τα μανικιούρ των γιορτών: 15 διαφορετικές ιδέες για να βάψεις τα νύχια σου!

Τα μανικιούρ των γιορτών: 15 διαφορετικές ιδέες για να βάψεις τα νύχια σου!

Με τόσες διαφορετικές ιδέες το σίγουρο είναι πως ο νέος χρόνος θα σε βρει με νύχια εντυπωσιακά και περιποιημένα.

Αν ακόμα δεν έχεις αποφασίσει τι στυλ και χρώμα θα έχει το γιορτινό σου outfit, μπορείς πάντα να επενδύσεις σε nude μανικιούρ, μαύρο ή μπορντό. Αποχρώσεις που ταιριάζουν σχεδόν με όλα! Βέβαια, αν θες λειτούργησε αντίθετα.

Ξεκίνα από το στυλ που θα επιλέξεις για τα νύχια σου γιατί πολλές φορές είναι ικανό να σε… εμπνεύσει για να διαλέξεις την εμφάνισή σου. Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που ετοιμάσαμε ένα πλούσιο gallery με τις καλύτερες ιδέες για να βάψεις τα νύχια σου. Επίλεξε ανάμεσα σε:

  1. Halfmoon nails ή αλλιώς μισό φεγγάρι, είναι μια από τις αγαπημένες τάσεις των celebrities στα νύχια τον τελευταίο χρόνο.
  2. Nude ή αλλιώς γήινα βερνίκια για μία κομψή και minimal εμφάνιση.
  3. Μetallic nails και κυρίως τα rose gold metallic nails.
  4. Striped nails ή αλλιώς σχέδια με ρίγες
  5. Σχέδια με καρδούλες και πουά

Και άλλες πολλές προτάσεις που θα σε εντυπωσιάσουν.

Τα μανικιούρ των γιορτών: 15 διαφορετικές ιδέες για να βάψεις τα νύχια σου!

Τα μανικιούρ των γιορτών: 15 διαφορετικές ιδέες για να βάψεις τα νύχια σου!

Τα μανικιούρ των γιορτών: 15 διαφορετικές ιδέες για να βάψεις τα νύχια σου!Τα μανικιούρ των γιορτών: 15 διαφορετικές ιδέες για να βάψεις τα νύχια σου!Τα μανικιούρ των γιορτών: 15 διαφορετικές ιδέες για να βάψεις τα νύχια σου!Τα μανικιούρ των γιορτών: 15 διαφορετικές ιδέες για να βάψεις τα νύχια σου!Τα μανικιούρ των γιορτών: 15 διαφορετικές ιδέες για να βάψεις τα νύχια σου!
Τα μανικιούρ των γιορτών: 15 διαφορετικές ιδέες για να βάψεις τα νύχια σου!Τα μανικιούρ των γιορτών: 15 διαφορετικές ιδέες για να βάψεις τα νύχια σου!Τα μανικιούρ των γιορτών: 15 διαφορετικές ιδέες για να βάψεις τα νύχια σου!Τα μανικιούρ των γιορτών: 15 διαφορετικές ιδέες για να βάψεις τα νύχια σου!Τα μανικιούρ των γιορτών: 15 διαφορετικές ιδέες για να βάψεις τα νύχια σου!Τα μανικιούρ των γιορτών: 15 διαφορετικές ιδέες για να βάψεις τα νύχια σου!Τα μανικιούρ των γιορτών: 15 διαφορετικές ιδέες για να βάψεις τα νύχια σου!Τα μανικιούρ των γιορτών: 15 διαφορετικές ιδέες για να βάψεις τα νύχια σου!
Πηγή: queen.gr