Τεστ: Απάντησε τι βλέπεις στη φωτογραφία και μάθε τι χαρακτήρας είσαι!

Τεστ: Απάντησε τι βλέπεις στη φωτογραφία και μάθε τι χαρακτήρας είσαι!

Το γρήγορο ψυχολογικό τεστ που αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα σου

Κοίταξε προσεκτικά την παρακάτω φωτογραφία.

Τεστ: Απάντησε τι βλέπεις στη φωτογραφία και μάθε τι χαρακτήρας είσαι!
Το σχέδιο θα μπορούσε να ερμηνευτεί με περισσότερους από έναν τρόπους. Ωστόσο, αυτό που βλέπεις εσύ όταν κοιτάς τη φωτογραφία φανερώνει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις και αντιμετωπίζεις τα πράγματα και κατ’ επέκταση, τον χαρακτήρα σου!

Τι βλέπετε πρώτα στη φωτογραφία:

Α. Ένα δέντρο   Β. Δύο χέρια  Γ. Τίποτα    Δ. Μία έκρηξη

Αν απαντήσατε:

Μια έκρηξη
Έχεις μια πολύ ζωηρή φαντασία και είσαι πολύ δημιουργικό άτομο. Το πιο πιθανό είναι πως η δουλειά που κάνεις αντικατοπτρίζει την έφεσή σου στην δημιουργικότητα. Αν όχι, τότε θα πρέπει να ανακαλύψεις τα πολλά ταλέντα σου και να τα ψάξεις ενδελεχώς. Ακόμα και το να βρεις ένα καινούργιο χόμπι μπορεί να σε κάνει πιο ευτυχισμένο.

Ένα δέντρο

Είσαι ένα πολύ παρατηρητικό άτομο που δίνει πάντα σημασία στην λεπτομέρεια. Λίγα μπορεί να μείνουν κρυφά από το διαπεραστικό σου βλέμμα. Είσαι πολύ ευαίσθητος με τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων και ξέρεις πως να προσεγγίζεις ευαίσθητα θέματα, περιμένοντας πάντα την κατάλληλη στιγμή για να ξεκλέψεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Τα ταλέντα σου είναι ό, τι πρέπει για τον κόσμο των business.

Τίποτα

Αν δεν είδες τίποτα το πιο πιθανό είναι πως… χρειάζεσαι ξεκούραση! Μάλλον έχεις κουραστεί οπότε είναι δύσκολο για σένα να δεις πράγματα από μια διαφορετική οπτική. Κάνε ένα διάλειμμα, ξεκουράσου, κάνε ένα ταξίδι. Και τότε ίσως επιστρέψεις με μεγαλύτερη ζωντάνια…

Δυο χέρια

Έχεις κι εσύ φαντασία, που όμως πολλές φορές περιορίζεται στην πραγματικότητα. Χρησιμοποιείς την λογική για να πάρεις τις περισσότερες αποφάσεις σου και το καθαρό μυαλό που έχεις σε κάνει πρώτη επιλογή για ανθρώπους που ψάχνουν συμβουλές. Το κοφτερό σου μυαλό και η λογική σου σε βοηθάει σε δύσκολες καταστάσεις και μπορείς να μείνεις ήρεμος κάτω από πίεση.

Πηγή: e-daily.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ