Aυτή η απόφαση των Zara έχει σοκάρει τις απανταχού fashionistas!

Aυτή η απόφαση των Zara έχει σοκάρει τις απανταχού fashionistas!

… συμπεριλαμβανομένων και ημών.

Τα Zara είναι από τα αγαπημένα μας high street fashion brands και εκτός από το ότι βρίσκουμε πάντα αυτό που θέλουμε, το οποίο είναι in fashion και μάλιστα δεν κοστίζει πολύ, αυτό που μας έκανε να τα επιλέγουμε πολλές φορές ήταν και η ευκολία.

Ναι, πολύ σωστά, στα Zara οι ευγενικές κοπέλες που εξυπηρετούν τον κόσμο, μπορούσαν να κρατήσουν οτιδήποτε μας αρέσει για να το πάρουμε την επόμενη μέρα που θα έχουμε πιο πολύ χρόνο, που θα μπορούμε να το δοκιμάσουμε, που θα βρισκόμαστε στην περιοχή (γιατί αυτό μπορούσε να γίνει και τηλεφωνικά).

Βρήκατε κάτι στις 29 του μήνα και πληρώνεστε στις 30; Τα νέα είναι δυσάρεστα, πλέον δε θα μπορείτε να το κρατήσετε. Όταν το ακούσαμε μας φάνηκε σαν ένα κακό αστείο, αλλά το επιβεβαιώσαμε. Τα Zara πλέον δεν κάνουν κρατήσεις. Η πολιτική της εταιρείας άλλαξε και έτσι αν βρείτε αυτό που θέλετε πρέπει να το αγοράσετε εκείνη τη στιγμή για να είστε σίγουρη ότι δε θα το χάσετε επειδή αποφασίσατε να το ξανασκεφτείτε. Ιδιαίτερα αν κάτι δεν υπάρχει online (συμβαίνει κάποιες φορές) οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι πολύ αποτελεσματικές και άμεσες. To βρήκατε, το δοκιμάσατε, σας άρεσε; Ο δρόμος οδηγεί στο ταμείο χωρίς δεύτερη σκέψη. Ευτυχώς βέβαια και πάλι μπορείτε να αλλάξετε γνώμη, μιας και η πολιτική επιστροφών δεν έχει αλλάξει, προς το παρόν τουλάχιστον, αλλά δυστυχώς η ευκολία του να πάρετε τηλέφωνο σε κάποιο κατάστημα και να κρατήσετε αυτό που ψάχνετε, δεν υπάρχει πια.

Θα προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε αγοράζοντας δυο-τρία πραγματάκια.

Πηγή:  InStyle.gr