Ζέτα Μακρυπούλια: Η φανταστική φούστα της στοιχίζει κάτω από 10 ευρώ!

Ζέτα Μακρυπούλια: Η φανταστική φούστα της στοιχίζει κάτω από 10 ευρώ!

Το έχουμε πει, το έχουμε ξαναπεί και θα συνεχίζουμε να το λέμε. Η Ζέτα Μακρυπούλια από τότε που συνεργάζεται με τον στιλίστα Χρήστο Αλεξανδρόπουλο, πραγματοποιεί μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που την έχουμε δει.

Οι δυο τους καθημερινά συζητούν κι επιλέγουν ρούχα  για την παρουσίαση της εκπομπής Ρουκ Ζουκ, που έχει αναλάβει η ηθοποιός,  και που είναι stylish αλλά και που αναδεικνύουν το σώμα της.  Έτσι και για την τελευταία εκπομπή που είδαμε επέλεξαν ένα look που ειλικρινά μας έχει στοιχειώσει, καθώς το συγκεκριμένο print είναι από τα αγαπημένα μας. Η ξανθιά ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα total polka dot look, που αποτελούνταν από πουκάμισο με μεγαλύτερα πουά και πλισέ φούστα με μικρότερα, το οποίο και συνδύασε με ρετρό vague και απαλό μέικαπ.

Μάλιστα η δίχρωμη φούστα με τα πουά, την οποία μπορούμε να φοράμε κάθε μέρα στη δουλειά με ένα μαύρο πουλόβερ και ένα ζευγάρι μποτάκια με χοντρό τακούνι και το βράδυ για μια έξοδο με φίλους με ένα νεγκλιζέ τοπ και ένα ζευγάρι βελούδινα πέδιλα, βρίσκεται σε έκπτωση και στοιχίζει μόλις 9.99 ευρώ. Αν θέλετε κι εσείς να την αποκτήσετε μάλλον πρέπει να βιαστείτε.

Μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

5888326060_2_4_3

 

Πηγή:  InStyle